Cautare in site
x inchide

Pici – un fel de spaghetti mai groase, reteta de la scoala Lellei

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.10.2011
4.8
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

33 − = 30

4 comentarii la Pici – un fel de spaghetti mai groase, reteta de la scoala Lellei

  1. Lorena98_pink spune:

    mmm:) sunt foarte gustosi,la noi se numesc CICI…si se fierb in general in apa in care fierbi fasolea uscata boabe,se dau cu „delicat ” si ulei si au un gust excelent! plus ca sunt si de post:) felicitari!!

    • lauralaurentiu spune:

      Multumesc pentru felicitari :). Am auzit ca acesti „cici” sunt foarte populari in nordul Ardealului.

  2. Elena Mezin spune:

    Te imbratisez Laura , iti doresc o primavara frumoasa , merci pentru retele tale delicoasee.Te imbratisez Elena

PUBLICITATE
PUBLICITATE