Cautare in site
x inchide
peste-cu-legume-la-cuptor-reteta-culinara-pas-cu-pas-cum-se-face-peste-la-cuptor-cu-legume-si-vin-retetecalamamaro

Peste cu legume la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.03.2012
4.4
(12)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.4 / 5. Voturi 12

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 + = 25

37 comentarii la Peste cu legume la cuptor

  1. Alexandru spune:

    Multumesc pentru reteta buna!

    Observatii
    1° f buna ideea cu curatatul de solzi sub apa!
    2° uleiul de masline nu este potrivit pt prajire – se degradeaza, nu rezista la temperatura de prajire si se descompune în substante mai putin sanatoase
    3° reteta si rezultatul ramân la fel de bune chiar exprimate 100% în frumoasa noastra limba româna! Engleza nu ajuta la nimic!

    • Domnule Alexandru, să vă fie de bine rețeta cea bună. Observațiile, însă, nu le înțeleg, mărturisesc.
      1. La lista de ingrediente scrie clar ulei, apoi, într-o paranteză, am scris ce anume am folosit eu și că dumneavoastră puteți folosi oridecare. Despre concepțiile lui Mencinicopschi, cel care mijlocit vânzarea chiar a locului său de muncă, institutul în cadrul căruia lucra, către unul dintre cei mai corupți oameni din țara asta, vă spun că sunt egale cu zero. Nu ați fost niciodată într-o vacanță în Grecia, Italia, Spania? Toți oamenii ăia prăjesc strict în ulei de măsline extravirgin. Cu toate astea, se zice că dieta mediteraneană e una dintre cele mai sănătoase de pe mapamond. Deci nici vorbă despre descompunerea uleiului în substanțe nesănătoase.
      2. Vă rog chiar foarte mult să identificați un singur cuvânt în limba engleză în acest articol și să mi-l scrieți aici. Eu l-am recitit de două ori și nu am găsit niciunul. Asta e chiar culmea!

  2. […] la mai multe surse de inspiratie: convorbiri telefonice cu prietena mea draga Laura Laurentiu (lauralaurentiu.ro), cartea de „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” a regretatului Radu Anton Roman […]

  3. catalin spune:

    deja mie foame acum ma apuc de el :)

  4. silviu spune:

    Este super buna

  5. silviu spune:

    Este super buna

  6. silviu spune:

    Este super buna

  7. silviu spune:

    Este super buna

  8. silviu spune:

    Este super buna

  9. silviu spune:

    Este super buna

  10. Mario Moro spune:

    FFELICITTAARII DOAMNAAA…..
    MI-A LASAT GURA APAAAAAA………….

  11. Mario Moro spune:

    DE ACUMA MA SCOT…….

  12. Mario Moro spune:

    AM DAT DE D-VOASTRA …..MA PUN PE GATIT…..

  13. Anca T spune:

    Eu am făcut rețeta asta cu somon și a fost magnific! Ne-am lins degețelele cu toții acasă! :-)

    Mie, personal, mi se pare cea mai gustoasa maniera de a consuma pestele.

    Mulțumim frumos, Dna Laura !

    • lauralaurentiu spune:

      Si mie mi se are la fel, poate nu cea mai eleganta, dar fara discutie una dintre cele mai gustoase retete cu peste. Sa va fie de bine!

  14. Liviu Negru spune:

    ExpandAm făcut și o foto ca drept dovadă!

  15. Liviu Negru spune:

    Dragă Laura  iți mulțumesc pentru această savuroasă rețetă, vreau să-ți spun că a fost extraordinar de delicioasă, nu gătesc foarte mult însă mi-a făcut plăcere să gătesc astăzi de Florii fiind soția la serviciu și dorind să-i fac o surpriză după o zi de muncă, îți mulțumesc, cu respect Liviu

  16. Virgilutz spune:

    Pe cate ingrediente, tot atatea arome! 
    Un meniu intreg intr-o farfurie: 
    …”tutti a tavola, – per mangiare!!” 

  17. Pisicuta_alba1250 spune:

    pupici de la mine …………astept cu nerabdare retetele tale…….paaaaaaaa , cu drag Giulia

  18. Ionela spune:

     Minunat, l-am incercat si eu ieri de Buna Vestire, abia am apucat sa-l gust pentru ca baietii mei au fost foarte incantati, dar m-am bucurat nespus si de legumele ramase, totul a fost foarte delicios, multumim de reteta si cu si siguranta o vom repeta de Florii!

  19. Fara_Cristina spune:

    oare la legume pot fi puse si din cele congelate cu brocoli si conopida

  20. Delia spune:

    Maine fac si eu reteta, desi nu am tinut post si as vrea sa va intreb daca ati folosit vin sec sau dulce, care il recomandati ?

  21. Marius spune:

    Arata genial. O sa o incerc si eu!

    • lauralaurentiu spune:

      M-as bucura sa o faci, nu e deloc greu de facut si iese un preparat cu peste foarte, foarte bun. Te astept cu impresii.

  22. Rodica_gheorghita spune:

    este o reteta buna si, pt cei care au probleme cu stomacul ,pestele merge la cuptor si fara a fi prajit,nu-i asa Laura?.Oricum,un peste cu orice fel de legume,la cuptor ,este super

  23. Mioara spune:

    este o reteta ff .gustoasa….eu pestele il fac la gratar (trecut prin pesmet inainte de a fi pus pe gratar) cu cartofi natur cu patrunjel verde,legume la cuptor facute in sucul lor si sos de usturoi cu iaurt.Am sa incerc si reteta ta.

  24. Fyonna22 spune:

    intrebare….eu nu gatesc peste ca nu ma pricep ce tip de peste sa cumpar,care este bun la cuptor?cu cartofi?

    • lauralaurentiu spune:

      Am spus deja ca eu am folosit fileuri de crap. Poti folosi si fileuri de salau de exemplu, cu sau fara piele, va fi la fel de bun. Dar cartofii, ce-i cu ei? Te referi daca se poate servi preparatul cu cartofi? Da, se poate, iti recomand cartofii fierti natur, stropiti cu un pic de unt topit si patrunjel si poate o idee de usturoi.

  25. Maraoravita spune:

    …Laura ….ai niste retete minunate …..esti incredibila ….in toate ….

  26. Elena.M spune:

    Doamna Laura,vreti de pe acum sa ne innebuniti cu reteta asta.Oooooo,pana duminica mai e mult,dar si cand pun in aplicare reteta asta,o sa mananc pana numai pot.Va pup,doamna Laura.

    • lauralaurentiu spune:

      Elena draga, si mie imi place la nebunie, mai ales cu mamaliga fierbinte si stropita cu mujdei. O nebunie!

  27. Mariavornicu98 spune:

    tre sa fie foarte gustos…….trebuie sa-l incerc neaparat

PUBLICITATE
PUBLICITATE