Cautare in site
x inchide

Macrou la cuptor, cu tarhon si sos de mustar

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.03.2011
0
(0)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

0 / 5. Voturi 0

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

30 comentarii la Macrou la cuptor, cu tarhon si sos de mustar

  1. Reparatii Telefoane spune:

    Foarte foarte bun, mi-au iesit bine spre uimirea mea :))

  2. ANGELA20012006 spune:

    EXCELENTA RETETA.FELICITARI.

  3. Iuliag87 spune:

    felicitari pentru tot ce faci si faci destul de bine! nu pot vedea insa pozele de la reteta:(

  4. Lavinia spune:

    In fiecare zi de joi, Ianis al meu, obligatoriu papa peste. Azi, joi, a papat cel mai bun peste: Macrou la cuptor, … Delicios! O sa-l mai fac cu siguranta!
    pupici

    • Anonim spune:

      Il pup pe micul papacios de peste :*! Sa va fie de bine (presupun ca ai
      gustat si tu). Deci… ce gust a avut? :P A „putit a peste” au ba? :=))

      • Lavinia spune:

        Ma…un gust extraordinar. Si culmea! putoarea a disparut! Foarte bun. Ianis a mancat unul intreg.

  5. Ivanov_petremarius spune:

    Super reteta de peste am sa fac si eu.

  6. Laura Frunza spune:

    Laura, am o intrebare. Tu ai scris acolo la ingrediente mustar de Dijon. Numai ca eu m-am uitat peste tot prin hipermarket si mustarul de Dijon era o pasta obisnuita, fara bobitele care se vad in pozele tale. Am luat pana la urma un borcan cu bobite pe care scria mustar frantuzesc. Asta scrie si pe borcanul tau sau tu ai vreun Dijon mai cu staif?

    • Anonim spune:

      Laura, am un borcan de mustar cu boabe intregi, l-am luat din Serbia. Pe el scrie ceva de genul Dijonski francuski blablabla :)). Pune si tu un mustar cu boabe intregi.

  7. Lala spune:

    Auzi? Macroul asta pute a…peste? :)
    As vrea sa fac si eu reteta asta, pt ca arata foarte bine, si imi place la nebunie combinatia dintre tarhon si smantana, insa nu-mi prea place pestele :/

  8. Liana spune:

    Pastrez reteta pentru ziua cu dezlegare la peste ;-)
    O zi splendida de 8 Martie, La multi ani!

  9. Adelina Damian spune:

    Bun, fin, aromat,mancat!

  10. Carmen spune:

    Este minunata reteta.Cred ca am fost intr-un gand ca azi am facut macrou la cuptor nu aceeasi reteta dar ne place f mult macroul facut si ca sardea,partea proasta e ca se digera greu si ne e f greu la stomac.Poate reteta ta sa fie mai buna ca cea pe care o fac eu,saptamana viitoare o incerc .Noi mancam o data pe saptamana peste.Poate ne faci si niste retete de post ,sau macar sa ne dai idei.Nu de alta dar la retetele traditionale cunoscute faci asa „farmece” ca ies lucruri deosebite f f bune.
    .

    • Anonim spune:

      Carmen, ma bucur ca iti place. E bine ca v-ati obisnuit sa mancati peste o data pe saptamana, sper sa imi creez si eu acest obicei. Daca vei incerca reteta, te astept cu impresii!

  11. Laura Frunza spune:

    Super arata pestii aia. Si eu care am irosit vinul de-aseara de la pastrav, acum trebuie sa cumpar altul :-D Smantana mai am, tot de la pastrav, mai trebuie mustarul de dijon si tarhonul. Sper sa gasesc proaspat, daca nu, o sa risc cu cel uscat sau murat.

    • Anonim spune:

      L-ai irosiiit? Nu-mi spune ca l-ati dat pe gat :=))! Sa va fie de bine si pastravii, si vinul, cum sa nu mearga un un vin alb sec dupa minunatie de peste?! :)

      Laura, reteta asta m-a uimit si pe mine, iti spun cu toata sinceritatea. Eu am colesterolul protector alarmant de mic si mi-a fost recomandat consumul de astfel de pesti de cel putin 3 ori pe saptamana. Nu mancam, ca nu imi place gustul :D. Vreau sa iti spun ca preparat asa, as manca macrou in fiecare zi, e splendid!

      • Laura Frunza spune:

        Evident ca l-am dat pe gat :-D Nici eu nu prea ma omor dupa macrou, il mai gateam gen plachie pentru ca ii placea sotului meu dar reteta asta sunt sigura ca o sa-mi placa. Iti dau de stire.

      • Anonim spune:

        As paria pe orice ca o sa iti placa :).

        Cred ca mere si cu tarhon uscat, de ce nu? Laura, eu am cumparat in toamna un ghiveci cu plantute de tarhon de la real, mi l-am replantat in jardiniera si de atunci mi s-a dezvoltat foarte frumos, tot timpul se indeseste si da frunzulite noi.

        Oricum, te astept cu impresii!

      • maria elena spune:

        Laura, tare-mi place combinatia peste-tarhon, eu ador gustul tarhonului. Mama are in gradina si tare mi-e teama sa nu dispara prasila, a avut o tufa mare, mare dar s-a micit.

      • Anonim spune:

        Maria Elena, sper sa nu pierzi tufa de tarhon.:) Draga mea buna maicuta, Dumnezeu s-o ierte, era din zona ta si ea m-a obisnuit cu tarhonul. Are o aroma subtila si se potriveste fain cu pestele, dar si cu vinul. :)

      • pansy spune:

        laura mi se pare tare interesanta ideea! macrou cu sos de smantana! sigur am s-o incerc,mai ales ca ne place macroul,pe care l-am gatit in fel si chip,desi n-am postat retete.uite ca mi-ai dat o ideea,mai ales ca fac un macrou pe pat de legume tare bun,asa zie lumea,iaca am ajuns sa ma laud singura.Ata-i o reteta de inercat musai.

      • Anonim spune:

        Pansy, sunt convinsa ca si reteta ta trebuie sa fie delicioasa :). Daca o vei posta, o sa o incerc si eu si cine stie, pana la urma macroul va trece pe lista preferintelor! :) Asta mi s-a parut foarte fin si gustos.