Cautare in site
x inchide
cornuri moi cu magiun -2

Cornuri cu magiun

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 24.02.2015
4.8
(90)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 90

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

− 4 = 1

54 comentarii la Cornuri cu magiun

  1. DorinaB spune:

    Buna ziua, oare as putea inlocui magiunul cu prune uscate? Multunesc

  2. Sorina spune:

    Super rețetă!!

  3. Oana spune:

    Cel mai bun desert pe care l-am facut vreodata :) Sunt tare mandra de cum au iesit: fine si pufoase. Pe unele le-am umplut cu crema de ciocolata, la cererea fiului meu, mare amator de ciocolata. Ma asteptam sa nu mearga, dar au fost bune si aspectoase. Cu siguranta, acest desert va fi „pe repeat” in bucataria noastra. Multumim pentru toate retetele, detaliile si secretele pe care le impartasiti cu noi!

    PS: As fi uploadat o poza, dar nu vad unde.

  4. Ana spune:

    Bună! Le am la copt :) – creeeesc, sunt uriase si arata superb. Insa am o intrebare, poate reusiti sa ma lamuriti pentru ca tare ma enerveaza ca nu stiu raspunsul – am urmat reteta, iar aluatul l-am pus la crescut in cuptorul setat la 30 de grade, dar am inlocuit untul cu ulei … aluatul meu a crescut foaaarte greu, i-a luat vreo 2 – 3 ore… sa ii fi ingreunat cresterea uleiul? Ca de framantat, l-am framantat de mi-au sarit capacele. Multumesc si super retetele :)

  5. Raluca spune:

    Sunt delicioase,ca de altfel și celelalte rețete pe care le-am încercat.: gogosi,cozonac și brioșe

  6. Mihaela spune:

    Buna seara doamna Laura,
    Doresc sa va spun ca aceste cornuri sunt nemaipomenite! Le-am scos din cuptor de aprox o ora si arata genial de frumos, sunt parca de revista, iar gustul e pe masura. Gastronomia a devenit hobby pt mine doar de cativa ani si am incercat n retete de aluaturi, dar acesta le da clasa la toate !

  7. elena spune:

    ies la fel de pufoase si cu margarina? multumesc

  8. Dana spune:

    Aseara am facut reteta, au iesit st foarte bune la gust, dar data viitoare voi incerca sa le las mai putin, chiar daca am avut foaie de copt pe deasupra si tava treapta de jos la cuptorsau cam ars pe deasupra si sunt cam tari la suprafata. Aluatul acrescut si era super pufos, insa pacat ca s-a ars. D-voatra le ungeti. U ceva dipa e le scoateti din cuptor, ca sunt mai lucioase ?

  9. Simona spune:

    Nici nu pot spune de cate ori am facut cornurile astea. Ultima data…sau cea mai recenta:) a fost insa in seara asta! De obicei pun si magiun si putin rahat.:). Aaa, si ceva mai mult zahar, ca daca n-am probleme cu glicemia, sa pun de unele, zic:)). O premiera, totusi, a fost. E prima data cand le fac la cuptorul electric. Ieseau nemaipomenit si pe cel cu gaz, dar e mult mai simplu asa…v-am urmat intocmai instructiunile si rezultatul a fost….de nedepasit!:). Va multumesc pt aceasta reteta, la fel ca si pt celelalte pe care cu aceeasi mare placere si succes le-am incercat.

  10. Andreea Leahu spune:

    Extraordinare aceste cornuri.le.am facut cu rahat si au iesit minunate. Va multumim

  11. Radu spune:

    Le-am făcut și au ieșit foarte bune, mulțumesc foarte mult! O singură problemă: s-au ars puțin dedesubt… Credeți că se poate face ceva pentru a evita acest lucru? Mulțumesc!

    • Să încercați să așezați ceva mai sus tava în cuptor, eventual alt program de coacere iar dacă știți că arde cuptorul de jos, mai puneți o tavă dedesubt, va ajuta.

  12. Alina spune:

    Doamna Laura, daca nu am magiun asa tarisor ca cel din poza ci mai degraba gem de caise cum fac sa nu curga. La astfel de cornuri am incercat multe retete dar nu ma prind cum sa le rulez astfel incat sa nu mai curga.

    Multumesc!

  13. Elen@ spune:

    Le-am facut duminica..Au iesit minunate!Multumesc frumos pentru reteta

  14. monica spune:

    Buna. As putea inlocui zaharul abl cu zahar de cocos. Sau recomandati mi cu ce sa le indulcesc pentru un baietel de 11 luni.?

  15. mari spune:

    Anunțuri de calitate pentru un public de calitate ! Oare de ce sunt reclame,dezgustatoare,cu imagini,care flash,despre grasime,care curge pe picioare,ori „burta lasta”,cu grasime,ori supta,care te face sa fugi,cind adnow,vrea sa ofere”anunturi de calitate ptr un public de calitate.Poate,ca eu sunt devina,si in setting trebuie,sa nu fiu target lui adnow ,dar cel putin,sa faca reclame,la produse alimentare,ori alte produse,pe un site despre mincare,face reclama antimincare,in care ne sfatuie,cum sa dam jos burta,nu toti care gatesc,trebuie,sa fie target ptr imagini,disgusting,care te face sa fugi,de pe site,si doar acest site,cu adnow,foloseste,cel putin cu mine,aceste reclame,flash,cu burti,si grasime,care curge de pe picioare.Poate ca mai sunt si altii target,si sa stiti,sa le spuneti la advertiser,sa schimbe cu ceva,care atrage,si nu pune pe fuga publicul de „calitate”,cum suntem numiti.
    cu tot respectful ptr talentul dv,dar reclamele,cred ca va fac un deserviciu,eu cel putin,ma apuca tristetea,cind intru ,pe site,ca iar voi ,avea aceste imagini ,de tabloid.

    • Laura Laurentiu spune:

      Doamna Mari, regret ca va simtiti agresata de reclame. Eu nu am niciun control asupra continutului pe care il ruleaza advertiserul in acele spatii, dar o sa incerc sa iau legatura cu ei.

  16. Victoria spune:

    Au iesit foarte gustos! Mersi pentru reteta!
    http://i.imgur.com/YngbJyQ.jpg

  17. gabiq spune:

    Arata super bine Laura!!! Vad o mulțime de retete pe care vreau să le incerc insa timpul meu e f limitat (baietel de 2 ani :) ) dar nu pot rezista sa nu incerc…doua intrebari..le pot face si cu ciocolata? Cuptorul sa dea caldura si de sus si de jos sau numai de jos? Mulțumesc anticipat! ! Tine-o tot asa!! Ma incanti de fiecare data cu retetele tale si imi esti un ajutor de nadajde in bucatarie!! Pupici! !

    • Laura Laurentiu spune:

      Sigur ca da, merg si cu ciocolata. Cuptorul sa dea caldura si de jos si de sus.

      • gabiq spune:

        Mulțumesc mult! !

      • Roz spune:

        Of… si daca nu am foc decat din partea de jos a cuptorului….? Cum fac?
        PS Multumesc pt tot ce ne daruiti! Chiar daca nu scriu, „execut” retetele Dvs si-mi ies mereu excelent! Imi folosesc foarte mult atat descrierea, cat si pozele / filmuletele! Apreciez foarte mult, multumesc!

      • Incalzesti cuptorul bine, la temperatura indicata, eventual, daca are tendinta sa arda de jos, mai pui o tava de tabla mai groasa. Sunt sigura ca iti vor reusi :). Iti multumesc ca ma urmaresti si astept cu drag si pe viitor!

  18. Victoria.ioana spune:

    Arata nemaipomenit de delicioase!! :) o se le incerc cu siguranta maine!! Dar ce tip de faina trebuie folosita? Tip 000 sau de paine? Sarut mana de reteta :)

    • lauralaurentiu spune:

      E sigur ca o sa crească frumos orice faina ai folosi, dar cu 000 probabil vor fi mai fine.
      Pe 01.03.2015 03:36, „Disqus” a scris:

  19. Nicoleta spune:

    Ce bine arata!!! Sunt convinsa ca sunt foarte gustoase!
    Exista cumva o reteta de post pentru cornuri pufoase cu magiun? :-)

  20. Dia Daria spune:

    ce bine arata! eu azi am facut cateva cornuri cu branza si stafide :)

PUBLICITATE
PUBLICITATE