Cautare in site
x inchide
grisine, reteta de grisine, grissini torinesi

Grisine

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 11.10.2012
4.8
(5)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 5

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 81 = 82

7 comentarii la Grisine

  1. Andreea spune:

    Foarte bune!! E uimitor cum din ingrediente atat de simple iese ceva atat de bun!

    Pe o mica parte din ele am facut cateva teste: am pus un pic de cheddar ras si le-am rasucit, pe altele am presarat cateva seminte de chimen, iar pe cateva am pus un amestec de condimente folosit in general pentru pizza (oregano, busuioc etc). Toate am iesit deopotriva de bune.

    Multumesc pentru reteta! :)

    • lauralaurentiu spune:

      Sa iti fie de bine, Andreea, ma bucur ca le-ai incercat si ti-au reusit asa de bine :). Suna foarte interesant combinatiile pe care le-ai descris, nu au cum sa fie altfel decat delicioase.

      2015-01-14 23:22 GMT+02:00 Disqus :

  2. Sanda spune:

    excelenta reteta, ca de obicei. le-am facut ieri si sunt fantastice!!! multumesc.

  3. Teodora spune:

    am facut grisinele ieri. prima tura le-am facut dreptunghiulare si mi s-au parut nu chiar asa crocante. eee, celelalte le-am modelat rotunde, subtiri ca un creion.verdictul: sotul „sunt cu mult mai bune ca cele cumparate” iar fiul „sunt addictive”.
    eu, ce sa mai zic: excelente.
    mersi inca o data.

  4. alina spune:

    super reteta !
    laura, vreau sa te intreb ce s-a intamplat cu abonarea prin email . am prieteni din canada si sua si vreau sa-i inscriu la blogul tau dar nu mai gasesc nicaieri casuta de inscriere. pleeeeaaaase pune-o inapoi
    si sa faci mai des cate ceva daca se poate zilnic……hi hi
    felicitari pt tot blogul tau este deosebit
    love u

  5. Teodora spune:

    ioai, da maine le si fac. deja mi-i o pofta…si ma gandesc sa presar pe grisine doar o tzara de sare grunjoasa, sa fie si mai bune la un pahar de vin.
    mersi mult Laura. weekend placut sa ai.

PUBLICITATE
PUBLICITATE