Blog
Sarailie – rețetă detaliată, foarte simplă
Rețeta de sarailie este de inspirație otomană, dulce-însiropată ca mai orice desert ce provine din Turcia. Mai degrabă un procedeu …
Prajitura cu spuma de capsuni
Chit ca e poate cea mai urata luna mai din cate imi amintesc sa fi trait, capsunile tot au aparut …
Aluat foietaj – Placinta cu branza si urda
Reteta de aluat foietaj de casa rapid, cu reusita sigura. Cum sa faci un aluat foietaj rapid, fara timpi lungi …
Prajitura Amanda
Prajitura Amanda – ce parere aveti de o prajitura cu migdale? Pentru cei care agreeaza gustul migdalelor, aceasta prajitura va fi …
Friptura de vita marinata
Friptura de vita marinata reteta pas cu pas. Metoda de pregatire a carnii de vita asa incat sa obtii o …
Cuina mea e premiata! – postarea cu numarul 100
Parca stiind ca am ceva atat de special de aniversat – cea de 100-a postare pe Cuina banateana, dragele mele …
Burek cu brânză dulce – rețetă simplă, cu foi de cumpărat
Burek cu brânză dulce rețeta sârbească prezentată pas cu pas. Cum se face un burek de casă, varianta dulce. Câte …
Bucataras sustine blogosfera culinara!
Bucatarasii si-au propus sa realizeze o serie de interviuri cu detinatoarele unor bloguri apreciate in blogosfera culinara romaneasca. Saptamana aceasta …
Prăjitura Păcatul Dulce™
Prăjitura Păcatul Dulce are foi din bezea cu nucă, cremă de vanilie și un jeleu de fructe acrișoare. Prăjitura Păcatul …
Đurđevdan, 6 mai 2009
Jumatatea mea este de nationalitate sârbă, face parte din minoritatea etnica sârbească din Banat. Religia sârbilor este ortodoxă pe stil …
Castigatorii concursului "Primavara 2009"
Iata ca, dupa atente deliberari, juriul a desemnat castigatorii concursului „Primavara 2009” in Cuina banateana. Trebuie sa mentionez ca punctajul …
Felii de vita cu sos de vermut alb
Aceste felii de vita cu sos de vermut alb s-au dovedit a fi o mancarica foarte pe gustul nostru, o …