Cautare in site
x inchide

Boeuf Stroganoff

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 29.07.2010
4.8
(19)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 19

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 comentarii la Boeuf Stroganoff

  1. Vlad spune:

    Pentru cei care citesc reteta in 2018 in afara de inchisul hotei, trebuie amintit si detectorul de gaze care o ia razna de la vaporii de alcool.

  2. Service GSM spune:

    o reteta clasica pe care nu am avut curaj sa o incerc pana la explicatiile tale foarte clare. Mi-a iesit un boeuf stroganoff super bun!

  3. dan spune:

    Avand in vedere ca e o reteta ruseasca coniacul poate fi inlocuit cu vodca. Iar unii mai pun si castraveti murati taiati joulienne.

  4. Cristina Stan spune:

    Ieri am pregatit toata ziua mancare. Am facut o ciorba de perisoare, dupa reteta ta, evident :) si minunatia asta. 
    Iti multumesc din inima pentru toate retetele fabuloase pe care le impartasesti cu noi!

    • lauralaurentiu spune:

      Cristina draga, ma bucur tare mult. Sa iti (va ) fie de bine si iti multumesc si eu pentru increderea acordata. :) Te mai astept.

  5. Ramona spune:

     S-ar putea face aceasta reteta cu muschiulet de porc?mai ca ma-ncumet sa fac Porc Stroganoff…

  6. Andreutza_43v3r spune:

    ce fel de sos worhester i acesta?nu cunosc:D:D nu am mai auzit?pe unde pot gasi? :D

  7. D.Ana spune:

    Draga Laura, te felicit pentru munca ta in slujba micilor si marilor gospodine si am o singura intrebare, la ce mare restaurant din tara esti tu bucatar sef ?!?

  8. Elena Mihaela spune:

    Draga Laura,
    de mult mi-am propus sa te felicit pentru toate retetele minunate pe care le impartasesti cu noi. Eu sunt studenta in Germania si neavand-o pe mama cu mine sa ma sfatuiasca in materie de gatit, mereu ma inspir de pe blogul tau cand vreau sa gatesc ceva delicios. Astazi am facut a doua oara Boeuf Str. si a iesi senzational, e o reteta cu adevarat gustoasa..De cand cu retetele tale si prietenul meu a prins drag de gatit :)) Urmeaza sa termin acum si Alba ca Zapada, sper sa fie buna, e prima oara cand incerc aceasta prajitura. Succes in continuare si numai bine tie si familiei tale!!

    • Anonim spune:

      @Elena Mihaela, mesajul tau m-a emotionat si mi-a facut mare, mare bucurie! Ma bucur nespus ca am reusit sa te ajut, cat de putin, in a-ti face viata mai placuta departe de casa. Sa va fie de bine, dragilor, orice ati incerca de pe acest blog, eu te astept in continuare cu incantare.

  9. ieri am facut si eu boeuf straganoff,Doamne cat e de bun,delicios!multumim mult!fi binecuvantata!

  10. lauralaurentiu spune:

    Ralu draga, ma bucur foarte mult ca incercarea acestei retete a fost o reusita. Sa va fie de bine si iti multumesc pentru increderea acordata.

  11. ralu spune:

    stimata doamna

    Am incercat si eu aceasta reteta si este absolut delicioasa! imi place mult tot ceea ce faceti; am "testat" si Clatitele banatene (divine!). Sincere felicitari!
    o sa mai incerc multe din bunatatile de aici, deoarece am incredere ca daca respect reteta sigur rezultatul va fi de exceptie!
    Multumesc.

  12. ANCA spune:

    ff deliscioasa :) imi pace si mie dar cu pui ca s eface mai repede :))

  13. lauralaurentiu spune:

    Omul de la munte (sat) e de obicei mai ingenios ca omu' de la oras :P !

    In fine, specific ca nu sunt catusi de putin esentiale, pentru reusita retetei, ciupercile uscate, merg foarte bine vreo 200 de gramwe de champinioane (pleurotus, galbiori etc.) proaspete. Dar hribii merita incercati! :)

  14. Poison spune:

    Da, cunosc, cum sa nu! :)
    Hribii proaspat culesi din padure, se taie bucatele mici, se insira pe o sfoara si se pun la uscat…
    Bucovinenii ii folosesc inclusiv la ciorbe, iarna… e o nebunie, zau asa! Acum am vazut si eu pentru prima data in viata hribi in stare naturala, in mediul lor natural, in padure. Chiar am gasit cativa imensi, si cand spun imensi, gandeste-te la un "piciorush" de vreo 30 de centimetri lungime si 5 – 6 centimetri grosime, iar circumferinta palariilor cat trei palme de om sanatos, fara exagerare. Problema este ca, dupa ploile alea de pana acum doua saptamani, majoritatea ciupercilor de padure ("buretzi", cum li se spune pe aici) sunt pline de viermi. Ma rog, omul de la munte a gasit si remediul: dupa ce ii curata, ii baga o noapte in apa rece cu sare, apoi ii foloseste. "Carnitza" iese la suprafata apei :)).

  15. lauralaurentiu spune:

    Poison, acum, ca mi-ai deschis tu ochii, realizez ca si eu am dat pe ei cam mult :)) ! I-am luat de la Real, pungulita de 80 de grame la 14,99, probabil alt producator. Mai, da-s buni, ce pot sa faca dintr-o mancare, e de necrezut! Un tip: daca macini hribii uscati (cu masina de cafea, de exemplu) fin, obtii o pulbere nepretuita cand e vorba de a condimenta carnea :) .

  16. Poison spune:

    Da, hribii sunt cei mai gustosi… dar in Carrefour am vazut hribi uscati la 315 RON kilogramul! Nu, nu este nici gluma, nici greseala: 3 milioane 150 de mii de lei vechi! Erau ambalati la pungute de cate 50 de grame… si asta la Carrefour Suceava, adica intr-o zona in care se presupune ca se gasesc in stare naturala.
    Bine, drept sa iti spun, eu personal am cam fost in ultima vreme la cules hribi, in padurile Bucovinei. Cam la fiecare drum am si gasit cativa, imensi… Sunt rari dar, de acord cu tine inca o data – sunt cele mai gustoase ciuperci din cate exista.