Cautare in site
x inchide

Gnocchi cu branza de vaci

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 29.07.2010
4.9
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 comentarii la Gnocchi cu branza de vaci

  1. Mihaela Micu spune:

    Am incercat sa particip la concurs insa dupa ce introduc raspunsul, nu mai pot accesa pagina d-voastra decat dand refresh. imi puteti spune daca s-a inregistrat raspunsul pe contul mica82ro?

  2. anca spune:

    as avea o intrebare: va referiti la branza dulce de vaca?sau la cea sarata?

    • lauralaurentiu spune:

      Ma refer la asa numita branza dulce, cea proaspata, branza zburata sau cum i se mai zice. Branza preparata in casa fara cheag.

  3. simonaivan spune:

    :) am reușit , am un punct si o noua reteta pentru săptămâna asta…bafta tuturor.

  4. Acum fac o tocăniţă din carne de viţel şi îi voi face ca şi garnitură.Mersi de idee!

  5. Florentina spune:

    Voi incerca chiar azi aceasta delicioasa reteta de garnitura la friptura Multumesc mult .

  6. povestigustoase spune:

    o sa fac shi eu din astia. Bunica le spunea haluchi:)

  7. lauralaurentiu spune:

    Boabe de Cafea, ma bucur ca iti plac :) . Astia au fost destinati sa fie garnitura unui boeuf stroganoff, preferatul fetei mele.

  8. Boabe de Cafea spune:

    Bine ati revenit! Va asteptam cu o noua reteta interesanta si iata ca ati venit.
    Cred ca au iesit deliciosi gnocchi!
    Sa aveti o zi frumoasa!