Cautare in site
x inchide
beef-wellington-muschi-de-vita-wellington-reteta-culinara-reteta-pas-cu-pas-de-muschi-de-vita-in-foietaj-wellington

Beef Wellington

Reteta de kyrlucky
Adaugata la 15.07.2015
4.9
(55)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 55

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Beef Wellington

  1. Mihaela Isfan spune:

    si ciupercile cand se folosesc? depun pe sunca?

  2. Cerasela seceleanu spune:

    Buna seara! Ce sos as putea pregăti pentru aceasta friptura?

  3. Pompiliu Aranyos spune:

    Reteta in sine e ok dar timpul de gatire nu. Sau cel putin nu daca nu vrem sa mancam o talpa de pantof. Timpul de gatire pentru un Wellington medium rare e 35min la 200 grade.

    • 35 de minute la 200°C vs. 50 de minute, din care doar 20 la 200°C iar restul de 30 la 180°C. În condițiile în care ansamblul a fost bine răcit înainte, rezultatul e același, bag mâna-n foc, doar că sunt serioase șanse ca foietajul să fie mai bine copt.

  4. Gordon Ramsey spune:

    Nici macar designul nu e schimbat fata de cel facut de celebrul bucatar ce are cateva stele Michelin.

    • Nici nu trebuie să fie schimbat :). ”Celebrul bucătar cu stele michelin” nu a inventat nici el rețeta aceasta, care a fost pentru prima dată publicată în 1903, când nu cred că era născut nici bunicul celebrului bucătar. :)

  5. Bogdan spune:

    Luciane, sincere felicitari! Arata minunat ceea ce ai facut tu acolo si mi-ai facut o pofta… ce sa mai povestesc!