Cautare in site
x inchide

Friptură de porc la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 13.02.2018
Rating
4.9
(119)
friptura de porc la cuptor la tava din spata sau pulpa reteta laura laurentiu
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(119)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 comentarii la Friptură de porc la cuptor

  1. Liliana Bica spune:

    Bun găsit, Laura! Sunt fascinata de modul curat,elegant,autentic si calm in care ne prezinți aceste rețete. Este minunat ca ne aduci în atentie bucătăria bănățeană, si nu numai! Mulțumesc!

  2. Gyorfi Paul Cristian spune:

    Top !!!
    Am facut rețete dvs cu o spata de porc de casa si a a iesit ceva fenomenal integrat cu sos si un piure cremos
    Multumim pt activitatea dvs !!!

    • Mă bucur din tot sufletul să aflu că ați încercat rețeta și v-a reușit atât de bine! Și după gustul nostru, iese o friptură extraordinară. Să vă fie de bine și vă mai aștept, poate puneți în practică și alte rețete!

  3. Ruxandra spune:

    Inca o reteta fabuloasa! Diferenta dintre retetele dumneavoastra si orice alte retete am gasit pe internet in nu scurta mea „cariera” de facatoare de mancaruri, este ca ale dumneavoastra mereu ies asa cum trebuie sa iasa si asa cum spuneti ca vor iesi. Prima data cand am facut sarmale, fiind si eu pentru prima data la „casa mea”, am facut urmand o reteta a dumneavoastra. Au fost mai bune decat alea de la mama (nu i-am spus:))) De atunci, si cred ca sunt ani si ani de zile, sunteti reperul meu in bucatarie. Nicio reteta nu da gres! Va multumesc pentru tot.

    • Vă mulțumesc și eu pentru comentariul lăsat, e motivațional, într-o zi care a fost destul de grea, până acum. Îmi confirmă că ceea ce fac, de 16 ani încoace, muncind adesea peste 12 ore pe zi, e într-adevăr de folos unor oameni, chiar dacă alți oameni sunt de părere că ar fi totul degeaba.

      Ignorați mica refulare personală, uneori simt nevoia și eu :)). Important este că rețetele vă ajută și vă plac. Vă aștept cu drag și în continuare!

  4. Sav Andrea spune:

    Foarte apetisant. Gust complex, variat, reteta laborioasa. Imi place combinatia dulce/acrisor moderat.
    Voi pregati pentru oaspetii de departe.

  5. Andra Bogdan spune:

    SI in acest caz carnea este gatita daca temperatura interna atinge 71 grade C?
    Multumesc

  6. Maria spune:

    Sarbatori fericite!
    Mulțumesc frumos pentru rețetă!
    Am urmat această rețetă pentru masa de Crăciun.
    Mi-a ieșit perfect. Am primit complimente de la soțul meu.❤️

  7. Elena spune:

    Trebuie sa incerc aceasta reteta.
    Arata incredibil de bine!!
    Va admir foarte mult si va citesc toate retele!!
    Am pregatit foarte multe preparate dupa retetele dumneavoastra. Sunteti preferata mea!!

  8. Rami spune:

    Doamne, ce bine arata! Parcă o și simt cum miroase, prin telefon…?