Cautare in site
x inchide
friptura de porc cu bere reteta friptura de porc cu bere frageda si gustoasa reteta detaliata

Friptură de porc cu bere și legume, fragedă și gustoasă, rețetă detaliată

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 13.09.2012
4.9
(74)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 74

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 comentarii la Friptură de porc cu bere și legume, fragedă și gustoasă, rețetă detaliată

  1. Luiza spune:

    Se poate folosi si vas roman? Afecteaza timpul de coacere?
    Multumesc si Craciun Fericit!

  2. Luiza spune:

    Buna ziua. Ce putem pune in loc de apio?

  3. Maria Maria spune:

    Super am facut reteta si mi-a iesit de minune!

  4. infit spune:

    nu am spata de porc, dar am niste muschi de vita. merge sa inlocuiesc?

    • lauralaurentiu spune:

      Nu merita sacrificat muschiul de vita (fillet) pentru asa ceva, aia e o bucatica fina care se gateste doar 2-3 minute pe gratar sau trans in unt. :) Merge cu pulpa de vita, fara probleme.

  5. Teodora spune:

    Am facut minunatia sambata. N-am avut tije de telina si am pus niste pastarnac, nu m-am mai dus la supermarket numai dupa „frunze”. Si am adaugat putin ardei iute, chilli flakes. A iesit o minunatie. In loc de pireu am pus la fiert cativa cartofi taiati in doua in sosul cu friptura. Nota 10 Laura, pacat ca nu se dau note ca la gimnastica, ai lua 20!

    • lauralaurentiu spune:

      Sa-ti fie de bine, draga mea! Si noua ne-a placut mult fripturisionu’ asta. La gimnastica nu stiu daca m-as invrednici de-un 4 :))!

  6. VALI BISCA spune:

    mare multumire pt reteta,super carne,super sos,super crumpi SUPER ca si D=NA LAURA LAURENTIU

  7. mmmmmm,ce bunatate!!!!!sigur va fi incercata cat mai curand!!!multumesc,Laura!!!