Cautare in site
x inchide
pilaf de orez cu pui 1

Pilaf de orez cu pui

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 06.11.2013
Rating
4.9
(34)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(34)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

32 comentarii la Pilaf de orez cu pui

  1. Georgiana spune:

    La exact 4 ani după comentariul de mai sus am exact aceeași plângere. Rețeta nu e buna deloc. Nu e buna de făcut pentru doua zile pentru că se mănâncă în prima zi. Nț nț nț…
    Fac mai mereu chiftelele cu sos de mustar (au, ficatul) și mă roagă omul (Neamț, ca si chiftelele) sa nu mai gătesc asa de bine. Nu gătesc absolut deloc cu plăcere dar urmând rețetele de aici îmi iese totul perfect!
    Mulțumesc. Maine iar tre’ sa gătesc…

  2. Alex Roman spune:

    Reteta nu e buna deloc. Am facut gresala sa o fac, pas cu pas. Nici n-am apucat s-o scot din cuptor, ca sotia cat si cei doi copii (sa zicem copii, da sunt adolescenti) au devorat tot pilaful.
    Rezultatul e clar; reteta nu e buna, in sensul ca nu ramane pentru a doua zi.

    Noi am mai facut si alte retete dupa site-ul asta si toate au iesit minunat.

    Doamne ajuta.

    • :))) Ați reușit să mă speriați, mă gândeam cum, Doamne iartă-mă, a reușit cineva să rateze pilaful! Să vă fie de bine, mă bucur tare mult și nu vă pară rău, e pliiin site-ul de alte rețete de făcut pentru a doua zi ;).

  3. alex spune:

    Nu am o oala pe care sa o pun in cuptor. Imi spus te rog daca pe ochi se va pregati la fel pilaful. La tine arata foarte bine.

    Multumesc!

  4. Dragos spune:

    Amesteci mancarea de pilaf cu supa de pui

  5. Savour.ro spune:

    O reteta foarte buna de pilaf de orez cu carne de pui

  6. christyansen spune:

    f bun bv bv bv bv bv

  7. Bălan Tinca spune:

    Am facut exact cum spune reteta… am pus pui de magazin. am pus doar o cana de orez. Nu una și jumătate, si am pus 1,5 l de apa.l-am lăsat la cuptor o ora,dar a rămas multa zeama…l-am mai băgat încă pt o jumatate de ora.sper sa iasă. daca nu,ce pot face cu el?

    • lauralaurentiu spune:

      Scoate-l din cuptor si lasa-l acoperit cu capacul, va absorbi toata zeama.

      2014-08-18 17:01 GMT+03:00 Disqus :

  8. silvia3087 spune:

    am facut si eu aceasta reteta si mi-a iesit fff buna =) ! e foarte delicioasa si o recomand tuturor !

  9. silvia3087 spune:

    am facut si eu aceasta reteta si mi-a iesit fff buna =) ! e foarte delicioasa si o recomand tuturor !

  10. marius4451 spune:

    Aoleu , e delicios , cred ca e cea mai buna mancare gatita de mine pana acum. Multumesc mult Laura
    Pilaful a iesit aproape cum ai tu in poza doar ca am am facut cu pulpe cumparate si cam toata pielea de pe ele a ramas lipita de fundul oalei cand le-am rumenit (a trebuit sa spal din nou oala dupa ce am terminat cu pulpele ca sa pot continua in ea :)) ). Telina nu stiu de cate feluri este dar eu am pus radacina de telina tocata marunt (cam cat o nuca) , carnea de pui nu a ramas deasupra orezului pt ca probabil am pus apa mai mult decat trebuia si au acoperit-o ardei cu morcovi , dar pilaful a iesit delicios … cel mai bun din cate am mancat pana acum.
    Multumesc pt reteta Laura , o sa mai incerc si alte retete postate de tine pt ca la cum le explici tu, nu trebuie sa ai nici un pic de experienta in bucatarie (asa cum sunt eu) si tot iti iasa o mancare delicioasa.

    • lauralaurentiu spune:

      Marius, ma bucur foarte mult pentru reusita ta. Ai facut foarte bine ca ai folosit telina radacina, se mai poate folosi tulpina de telina, asa numita „apio”, dar e ok si cu una si cu cealalta. Cu pulpele de pui: incearca sa zvinti bine carnea cu un servet absorbant inainte de a o pune la prajit. Daca e uscata si uleiul e bine incins, nu ar trebui sa se mai prinda, dar, ce-i drept, depinde si de cratita :). Te felicit din nou si tine-o tot asa, sa-ti fie de bine!

  11. marius4451 spune:

    acum este la cuptor , deabea astept sa vad rezultatul :)) , pana acum nu mi-a iesit niciodata pilaful de orez… , sunt incepator in bucatarie si norocul meu ca am dat peste retetele tale Laura.

  12. ONESTA B spune:

    Grozava reteta , acum am oprit focurile si sper sa ne si placa (mie cu siguranta :))

  13. Claudia Nyerjak spune:

    delicios!!!!!!!!o sa prepar si eu reteta ta,Laura….multumesc!!!!

  14. Myreluta spune:

    Felicitari din inima pt. tot ce faceti Aveti niste retete delicioase la indemina oricui Am sa gatesc curind aceasta reteta pt. familia mea E diversa de ceea ce stiu eu Deoarece arata foarte bine si e gustoasa Va rog din suflet daca imi puteti spune cum se fac cirnaciori in casa Va multumesc sunteti o scumpa preferata mea si o gospodina de nota 10 cu felicitari……