Cautare in site
x inchide
prajitura paris brest 1

Prajitura Paris-Brest

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 03.01.2015
4.8
(26)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 26

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 4

20 comentarii la Prajitura Paris-Brest

  1. Silvia Popa spune:

    Crema iese prea moale și curge! Am făcut crema de 2 ori și tot așa a ieșit! Așadar aveți grijă! ?

    • Doamnă Silvia Popa, dacă ați reușit să fierbeți 500 de ml. de lapte și 4 gălbenușuri cu 45 de grame de amidon sau 65 de grame de făină, nu o dată, ci de două ori la rând, și v-a ieșit o cremă prea moale… wow! Nu știu ce mai e de zis. Știți, când faceți un sos bechamel, puneți doar 50 de grame de făină la 500 de ml. de lapte și iese un sos bine legat. Aici aveți și 4 gălbenușuri, care și ele au rol de coagulare. După absolut nicio logică crema nu are cum să iasă prea moale, desigur, dacă ați măsurat și cântărit ingredientele corect și dacă ați chiar fiert crema aia.

  2. Emoke spune:

    Multumesc, o reteta excelenta, o descriere precisa.

  3. Oana Olguta spune:

    Super Paris Brest-ul tau, Laura. Poate ma incumet si eu anul asta sa il fac ca de cand ii tot dau tarcoale :)

  4. ionela spune:

    De vis, esti fantastica! La multi ani cu aceleasi nemasurate elanuri culinare!

PUBLICITATE
PUBLICITATE