Cautare in site
x inchide

Ouă coapte în avocado | Cum să transformi un avocado în ceva fără gust

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 05.05.2018
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

60 − = 52

2 comentarii la Ouă coapte în avocado | Cum să transformi un avocado în ceva fără gust

  1. Gabriela spune:

    Am facut si eu o singura data aceasta reteta si am avut exact aceeasi reactie. Ca am stricat bunatate de avocado si de oua, cand le puteam manca bine mersi separat. Nu a avut un gust rau, ci unul inexistent.
    Eu ador sa il mananc cu lingurita dupa ce umplu scobitura unde a fost samburele cu sos de soia si cu ulei de susan, mi se pare grozava combinatia.
    Si tocmai am gasit pe situl acesta minunat multe alte retete faine cu avocado pe care o sa le incerc negresit.:)

  2. E spune:

    Interesanta experienta voastra. Eu am incercat pentru prima data ceva mai devreme astazi, si n-as putea spune ca am avut chiar aceeasi experinta. Mai exact, fructul folosit de mine a fost necopt (de-abia am reusit sa scot samburele), iar de scobit mai multa pulpa n-am dorit, in primul rand pentru ca fructul nu era prea mare, in al doilea rand pentru ca era tare.

    N-am pus intregul ou inauntru (pentru ca nu incapea), am pus doar galbenusul si foarte putin albus. Albusul l-am pus intr-un castron si l-am copt separat, tot la cuptor. Temperatura in cuptor: 425F (218C). Cam in 15 minute a fost gata (chiar l-am tinut prea mult, astfel ca galbenusul s-a copt aproape tot, dar asa spunea reteta pe care am urmat-o).

    Constatarile mele:

    – avocado nu a fost amar
    – avocado s-a copt in cuptor (uraaa!!!)

    Cat priveste gustul…da, nu as putea spune ca m-a dat pe spate, daaaar, a fost foarte satios si am compensat cu putina branza sarata de capra.

    Deci nu as denigra total reteta, si personal cred ca am sa o mai repet… Ciudata chestia cu gustul amar… ma intreb oare daca nu este din cauza temperaturii cuptorului?

PUBLICITATE
PUBLICITATE