Cautare in site
x inchide

Pui la cuptor cu gutui

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 30.10.2011
3.8
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

3.8 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

34 comentarii la Pui la cuptor cu gutui

  1. Lenuta_beuca08 spune:

    ce sa zic imi vine sa musc di monitor ,mi s-a facut o pofta de pui la cuptor !!!!! Arata minunat am sa o execut si pe asta cat de curand sunt adepta la combinatia carni cu fructe.eu fac carne de por cu ananas si pot sa spun ca e super!Mult spor in continuare la gatit si D-zeu sa va binecuvinteze.

  2. Anca spune:

    Executat! Avem noi o vorba, pe care o tot spunem in gluma, laudand mancarea: „Sa-ti bati copiii, atat e de bun!”.
    Am  mancat cu cartofi piure facuti cu usturoi, o spuma perfecta! Si gutuile! Si sosul! Cred ca si cainele va lauda noua reteta, dupa oase. Laura, plecaciuni si salutari!
    Anca si familia

    • Anonim spune:

      Anca, stiu cat e de bun :), ma bucur mult ca a fost si pe gustul vostru! Sa va fie de bine! Asa zic si eu :”sa-ti alungi copiii de-acasa” =))!

  3. Isabela spune:

    Atat de bine arata in poza,incat nu am putut rezista sa nu o incerc…are un gust absolut divin datorat aromelor din sos si a umpluturii! Mie mi-a iesit mai mult sos si era atat de bun incat l-am mancat simplu, cu paine:)

  4. Haplea spune:

    Tare apetisant puiul cu gutui.

  5. Anonim spune:

    Ăsta sigur o fost cocoș, ca prea stă mândru în ciganie(a de tuci!) …și i-ați făcut de petrecanie – ai, că s-o incins grumazu lung d-atâta cântat noapcia(?!). 
    Apropo, cui i-or rămas grumazu și hăripile? Moșului nostru le erau preferate(de nevoie), și motiva că: a mai multă carne e pe gâtul de la păsarie, că nu-l găta de ciugulit…!? La final gutânele îs podoabe aurite pe lânga puiul rumenit.

    • Anonim spune:

      :)) Si pe mine tot asa m-o-nvatat un uica, cica gatu-i a mai carnoasa parce de la pui, ca oricat rozi pe el nu se gata carnea niciodata!
      De aripi ma ocup eu de fiecare data :). Grumazu’ se-mparce intre Maya si Lucky, sa se bucure cata si ele daca stapanii au parce de-asa tratatie! :)

  6. Luci spune:

    Combinatia asta de dulce cu sarat, este foarte apreciata la noi in Banat si in special la mine in casa (un amestec de romani cu unguri si cu sarbi) asa ca voi incerca si eu aceasta reteta.Felicitari pentru reteta si pentru prezentare.

    • Anonim spune:

      Luci, iti doresc spor la treaba si te astept cu impresii (deja stiu, iertata fie-mi trufia, ca vor fi entuziaste :)) ). Multumesc pentru felicitari.

  7. Ileana Dochitoiu spune:

    Reteta este foarte apetisanta.Mancarea de pui cu gutui este preferata mea toamna.Dar mi se pare ciudat faptul ca ai pus si ceapa Cele doua gusturi si mirosuri:de  ceapa si de gutuie nu stiu daca se imbina,daca fac casa buna impreuna.
    As vrea sa-mi spui parerea ta

    • Anonim spune:

      Parerea mea este elogioasa, Ileana daga :). O mancare splendida si sosul ala cu arome de carne, ceapa si parfumat subtil cu gutui e nebunie curata. Ca sa nu mai vorbim de umplutura!

  8. Bucataras spune:

    La multi ani din partea bucatarasilor! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate visurile!

  9. Victoria Balint spune:

     F.bun cindva ,faceam puiul ,,la punga ,,era o mincare de duminica –ce bine era cind eramTOTI in jurul mesei  azi sintem imprastiati –precum polenul….

  10. Cosmadoina1 spune:

    Ei,ei..tu iarasi ai aici  „pui de casa”! foarte faina reteta!
    multumim frumos ,Laura!

    • Anonim spune:

      Doina draga, eu intotdeauna am pui de casa, nu prea cumpar, chiar ma gandesc ca as avea indatorirea morala sa cumpar si sa gust produsele sponsorului care m-a trimis in Toscana, dar am congelatorul plin ochi cu puii socrilor, ce sa mai fac si cu al’ de cumparat? :)) Poate cand s-or gata astia!

  11. Romancutaa spune:

    Sunt innebunita dupa retetele dumneavoastra si pe foarte multe dintre ele le-am incecat si a fost totul o poveste frumoasa. Va rog frumos spuneti-mi de unde ati cumparat cratita in care ati facut atat ossobuco cat si aceasta delicioasa reteta. Sper din suflet sa imi rapundeti.multumesc oricum!!! Mult spor in tot ce faceti!

    • Anonim spune:

      Draga mea, am comandat cratita pe amazon, am prins ceva oferta si a fost la un pret accesibil (sub 200 de lei cu tot cu transport). A ajuns la  mine in mai putin de o saptamana. Imi place la nebunie sa gatesc in ea (intentionez sa-mi mai cumpar si alte forme&dimensiuni cand o sa-mi permit) si chiar si cei mai putin experimentati au observat ca mancarurile gatite in oala de fonta au alt gust.

  12. sarah adeeb muhammad spune:

    arata super dar din pacate n-am acces la gutui.

  13. Mimita-k spune:

    Arata super . Am facut si eu odata pui la cuptor cu gutui , dar reteta asta voi face-o cat de curand. Felicitari!

  14. Carmen Cristea spune:

    Foarte frumoasa prezentarea, as manca si eu putin…

  15. Carmen Cristea spune:

    Foarte frumoasa prezentarea, asa as manca si eu…  Felicitari!

  16. oana ciurea spune:

    Ultima oara cand am gatit pui cu gutui a fost acum 11 ani… ca sa impresionez sotul. Pe atunci era doar iubitul meu si ma bucur ca nu a tinut cont de mancarea cu pricina. A iesit ceva care cu greu se putea manca. Cred totusi ca o sa ma incumet sa fac reteta asta, tin minte ca imi placea foarte mult combinatia :) Sa-mi tii pumnii, te rog !

    • Anonim spune:

      Oana, iti tin pumnii si te astept cu nerabdare sa-mi comunici impresiile si cronicile beneficiarului :).

      • oana ciurea spune:

        a iesit de vis dar lui tot nu i-a placut. Cred ca e chestiune de gusturi, sau poate ii e greu sa treaca peste ideile preconcepute ( cum ca fructele nu au ce cauta in preparate sarate)

      • lauralaurentiu spune:

        Probabil, dar gustul se educa, Oana :). Eu zic sa nu-l slabesti, trebuie sa depasim stadiul de friptura cu cartofi prajiti. :)