Cautare in site
x inchide
sarmalute in foi de vita reteta detaliata reteta sarmale in foi de vita reteta laura laurentiu

Sărmăluțe în foi de viță cu carne de porc și/sau de vită

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 08.07.2016
Rating
4.9
(124)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(124)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Sărmăluțe în foi de viță cu carne de porc și/sau de vită

  1. Viorel spune:

    Dacă pui apă fiartă peste frunzele de viță de vie, de ce trebuiesc uscate cu hărtie absorbantă ? Dacă nu le uscăm, nu are ecfect apa fiartă, nu devin mai maleabile ?

  2. PAULA spune:

    Rețetele dvs. sunt minunate! Pe mine, cel putin,ma ajuta mai mereu!
    Iar pentru persoanele care critică, sincer, nu merita osteneala, cand nu faci nimic constructiv ai timp mereu pentru grădina altora.
    Mult succes in continuare!

  3. Ioana spune:

    Mi a placut prezentarea.Explicita..
    Mi a placut si raspunsul pe marginea notiunii de tocat sau macinat.Dar ce sa i faci nu i poti multumi pe toti .
    Sunt destui care vaneaza greseli sau cauta nod in papura.

  4. Dan spune:

    Buna reteta, dar tocat sau macinat? Am citit mai multe retete in unele spui carne tocata in altele carne macinata, decide-te!

    • Când spun ”tocată” o fac pentru că se întâmplă să-mi amintesc brusc că există unii ca tine, care se irită pentru că folosesc adjectivul ”măcinat” acordat cu substantivul carne, așa cum a făcut-o și mama, și bunica, și străbunica și toți trăitorii din Banat și Ardeal. Când scriu ”măcinată” e pentru că sunt în zile în care nu-mi bat capul cu voi.

  5. Misha spune:

    Le-am facut in week-end si am mancat astazi. Sunt absolut minunate! Sosul de marar este fabulos! Multumesc mult, Laura!