
Gogosi din dovlecei





Gogosi din dovlecei – un dulce rapid si foarte bun!
Ador sa prepar aceste gogosi cu dovlecei tineri! Sunt gustoase si aromate si mai ales foarte fragede din cauza dovleceilor.
00:3000:0500:3520redus
Ingrediente Gogosi din dovlecei
- 3 dovlecei medii
- 3 oua
- 8 linguri faina
- 4 linguri zahar
- un praf de sare
- putina coaja rasa de lamaie
Preparare Gogosi din dovlecei
1. Dovleceii ii curatam foarte bine si ii taiem pe jumatate. Indepartam cu lingura semintele din dovlecei. Cu ajutorul razatoarei, radem jumatatile de dovlecei scobite.
Lasam dovleceii razuiti sa se odihneasca timp de 20 de minute apoi stoarcem zeama lasata de dovlecei. Adaugam peste ei ouale, zaharul, faina, sarea si coaja de lamaie. Amestecam pana ce omogenizam toate ingredientele.
Punem o tigaie pe foc mic, adaugam in ea putin ulei (3-4 linguri) si cu ajutorul unei linguri punem niste gramajoare mici in uleiul incins. Prajim pe ambele parti, pana cand devin rumene. Le scoatem pe prosoape absorbante si le servim calde, simple ori cu putin zahar pudra. Pofta buna!
Lasă un răspuns