Cautare in site
x inchide
piept de pui in bacon reteta

Piept de pui in bacon cu salvie si mar

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.02.2012
5
(2)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 2

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23 comentarii la Piept de pui in bacon cu salvie si mar

  1. Doamne,cat e de gustoasa mancarea asta!!!Am facut-o de cateva ori si de fiecare data i-am impresionat pe meseni!!Mii de multumiri!

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ai avut succes cu ea. Si mie si familiei mele ne place mult. Sa va fie de bine!

  2. Clody2308 spune:

    excelenta reteta ta,Laura!!!!am gatit-o pentru niste oaspeti mai speciali si au fost mai mult decat incantati si ei si eu!!!multumesc pentru ideile tale nemaipomenite!

  3. Clody2308 spune:

    excelenta reteta ta,Laura!!!!am gatit-o pentru niste oaspeti mai speciali si au fost mai mult decat incantati si ei si eu!!!multumesc pentru ideile tale nemaipomenite!

  4. Mary spune:

    Ca de fiacare data, retete de calitate. Felicitari si la mai multe!

  5. multumesc pentru ca ma inveti sa gatesc asa cum nu am crezut ca pot vreodata 

  6. Tuku Bacsi spune:

    „Puiul” a primit vot favorabil si a intrat (cu piept cu tot) in caetul meu cu retete. Am avut totusi o problema cu „Deliciosul de Vaslui”: singura marca de pui care mi-am amintit-o a fost „Fratii Petreusi”: mici si vineti, dar tot se batea lumea pentru ei … prin ’80…

    • lauralaurentiu spune:

      :)) Asta cu „Fratii Petreusi” e cu totul noua pentru mine! „Deliciosul” e rotunjor si rozaliu-galbior :). Ma bucur ca ti-a placut reteta, eu zic ca merita sa si deschizi caietul la un moment dat si s-o probezi, nu dureaza decat vreo 50 de minute si rezultatul e un adevarat festin :).

  7. Udy69mirela spune:

    felicitari!tot banatul e fruncea!mirela

    • lauralaurentiu spune:

      :)) Ce draguta esti, Mirela! Multumesc si… ai dreptate ;)!

      • Udy69mirela spune:

        o sa fac reteta asta cit „da iuce”!mirela

      • lauralaurentiu spune:

         Foarte bine ca o sa o faci, sunt convinsa ca nu vei regreta :).

      • Udy69mirela spune:

        sunte-ti o sursa de inspiratie pt. mine,am mai facut multe din retetele dvs.Atunci cind lipsiti de pe blog din diverse motive imi lipsiti ,eu verific ca sa zic asa zilnic blogul dvs,sa vad ce ati mai facut bun!va pup,mirela

  8. Roman Rodica spune:

    EU DRAGA LAURA NU MAI AM CUVINTE ,MULTA LUME AM INTALNIT PE AICI ,DAR ESTI UNICATA ,ESTI DEOSEBITA, ESTI ADMIRABILA, ESTI TOT CE VREI TU, SI TE FELICIT, AM INVATAT MULTE LUCRURI DE LA TINE SI NU POT DECAT SA-TI SPUN SARUT MANA PT. TOT CEEA CE  FACI, D-ZEU SA TE TANA 100 DE ANI  SI MAI BINE, EU CRED CA NU MAI ARE BANATUL ASA O DOAMNA DEOSEBITA. TE PUP

    • lauralaurentiu spune:

      Draga Rodica, asa de tare m-ai laudat ca m-o apucat rusinea :))!

      Multumesc, draga mea, te astept in continuare cu tot dragul, sa ramai aceeasi cititoare fidela a blogului meu culinar. Te pup!

  9. Mishu spune:

    Laura, eu te cer de nevasta. Te mariti draga cu mine?

  10. Anda_berea spune:

    Laura, din nou m-ai lasat cu gura cascata, mi-a placut mancarea, mi-a placut enorm stilul de prezentare, felul in care gatesti, felul in care iti pregatesti totul asa de frumos la indemana, ce mai! Profi! A, un plus special pentru bucataria ta, e superba. Te pup de departe dar cu multa dragoste, Anda.

    • lauralaurentiu spune:

      Draga Anda, iti multumesc frumos pentru felicitari si te mai astept cu drag :).

      P.S. am dedicat pe undeva un articol bucatariei, daca il cauti, il vei gasi :).

  11. Meri_iordache spune:

    Vai, Laura, splendida reteta, si buna, si rapida, multumesc foarte mult! Arata minunat de frumos si m-ai facut sa saliveeeez :))! Esti foarte talentata atat ca si bucatareasa dar si ca prezentatoare, sincere felciitari.

    • lauralaurentiu spune:

      Multumesc, draga Meri, e o reteta cu pui usor de facut si de mare efect, daca te vei hotari sa o incerci eu te astept cu impresii!