Cautare in site
x inchide
Advertising
Piept de pui in bacon cu salvie si mar

Piept de pui in bacon cu salvie si mar

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.02.2012
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA
Advertising

Piept de pui in bacon cu salvie si mar, o reteta rapida, deosebit de gustoasa si eleganta. Piept de pui in bacon cu garnitura de mere caramelizate si orez, reteta video.

Ce se gateste mai rapid, ce poate fi atat de gustos, hranitor si cu grasimi putine ca si pieptul de pui? Cred ca o reteta cu piept de pui nu poate fi neinteresanta pentru nimeni. Iata motivul pentru care vin cu propunerea acestei retete delicioase de piept de pui invelit bacon cu salvie si mar. Noi am devorat, pur si simplu, aceasta mancarica, atat de buna ni s-a parut.

Pentru realizarea acestei retete video (da, va incant cu “noi productii cinematografice”) am beneficiat de sprijinul mai vechilor mei prieteni de la Vaslui, e vorba despre compania Safir, care produce si comercializeaza carne de pui sub marca “Deliciosul de Vaslui”.

Advertising

Recomand produsele “Deliciosul de Vaslui” cu inima deschisa, pentru ca am vazut la locul faptei cum anume sunt produse, cu cata grija, in ce conditii sunt crescuti puii, in ce conditii de impecabila igiena se abatorizeaza carnea (te imbraca aproape ca pe un robotel cand intri acolo) si mai ales, cu cata aleasa omenie sunt tratati angajatii acestei companii, pentru ca am ajuns sa cunosc personal cativa dintre ei si toti au vorbit emotionant de frumos despre angajatorii lor.

Bun,  deci sa trecem la fapte:

Advertising

Pentru instructiunile de preparare ale retetei, va invit… la film!

Advertising

Ingrediente Piept de pui in bacon

  • 150 de grame piept de pui fara piele/persoana
  • cateva frunze de salvie
  • 200 de grame de salvie
  • 1 ceapa alba sau rosie (eu am folosit rosie)
  • 1 mar acrisor
  • 1 cătel de usturoi
  • 150 ml. suc de mere natural, neindulcit
  • 150 ml. supa de pui
  • 15 grame de amidon alimentar
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri ulei
  • sare și piper
  • ustensile speciale: sfoara de bucatarie pentru legat

Mod de preparare


Sper din tot sufletul ca v-a placut reteta mea, tineti cont ca se si face foarte, foarte repede, ceea ce ati urmarit mai sus e aproape in timp real, deci, din plasa si pana pe masa nu dureaza o ora cu totul!

ALTE REȚETE DELICIOASE CU PIEPT DE PUI

Grupul Facebook

Ti-a placut aceasta reteta?

/ 5. Voturi

Poate îți place și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 comentarii la Piept de pui in bacon cu salvie si mar

  1. Doamne,cat e de gustoasa mancarea asta!!!Am facut-o de cateva ori si de fiecare data i-am impresionat pe meseni!!Mii de multumiri!

    • lauralaurentiu says:

      Ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ai avut succes cu ea. Si mie si familiei mele ne place mult. Sa va fie de bine!

  2. Clody2308 says:

    excelenta reteta ta,Laura!!!!am gatit-o pentru niste oaspeti mai speciali si au fost mai mult decat incantati si ei si eu!!!multumesc pentru ideile tale nemaipomenite!

  3. Clody2308 says:

    excelenta reteta ta,Laura!!!!am gatit-o pentru niste oaspeti mai speciali si au fost mai mult decat incantati si ei si eu!!!multumesc pentru ideile tale nemaipomenite!

  4. Mary says:

    Ca de fiacare data, retete de calitate. Felicitari si la mai multe!

  5. multumesc pentru ca ma inveti sa gatesc asa cum nu am crezut ca pot vreodata 

  6. Tuku Bacsi says:

    “Puiul” a primit vot favorabil si a intrat (cu piept cu tot) in caetul meu cu retete. Am avut totusi o problema cu “Deliciosul de Vaslui”: singura marca de pui care mi-am amintit-o a fost “Fratii Petreusi”: mici si vineti, dar tot se batea lumea pentru ei … prin ’80…

    • lauralaurentiu says:

      :)) Asta cu “Fratii Petreusi” e cu totul noua pentru mine! “Deliciosul” e rotunjor si rozaliu-galbior :). Ma bucur ca ti-a placut reteta, eu zic ca merita sa si deschizi caietul la un moment dat si s-o probezi, nu dureaza decat vreo 50 de minute si rezultatul e un adevarat festin :).

  7. Udy69mirela says:

    felicitari!tot banatul e fruncea!mirela

    • lauralaurentiu says:

      :)) Ce draguta esti, Mirela! Multumesc si… ai dreptate ;)!

      • Udy69mirela says:

        o sa fac reteta asta cit “da iuce”!mirela

      • lauralaurentiu says:

         Foarte bine ca o sa o faci, sunt convinsa ca nu vei regreta :).

      • Udy69mirela says:

        sunte-ti o sursa de inspiratie pt. mine,am mai facut multe din retetele dvs.Atunci cind lipsiti de pe blog din diverse motive imi lipsiti ,eu verific ca sa zic asa zilnic blogul dvs,sa vad ce ati mai facut bun!va pup,mirela

  8. EU DRAGA LAURA NU MAI AM CUVINTE ,MULTA LUME AM INTALNIT PE AICI ,DAR ESTI UNICATA ,ESTI DEOSEBITA, ESTI ADMIRABILA, ESTI TOT CE VREI TU, SI TE FELICIT, AM INVATAT MULTE LUCRURI DE LA TINE SI NU POT DECAT SA-TI SPUN SARUT MANA PT. TOT CEEA CE  FACI, D-ZEU SA TE TANA 100 DE ANI  SI MAI BINE, EU CRED CA NU MAI ARE BANATUL ASA O DOAMNA DEOSEBITA. TE PUP

    • lauralaurentiu says:

      Draga Rodica, asa de tare m-ai laudat ca m-o apucat rusinea :))!

      Multumesc, draga mea, te astept in continuare cu tot dragul, sa ramai aceeasi cititoare fidela a blogului meu culinar. Te pup!

  9. Mishu says:

    Laura, eu te cer de nevasta. Te mariti draga cu mine?

  10. Anda_berea says:

    Laura, din nou m-ai lasat cu gura cascata, mi-a placut mancarea, mi-a placut enorm stilul de prezentare, felul in care gatesti, felul in care iti pregatesti totul asa de frumos la indemana, ce mai! Profi! A, un plus special pentru bucataria ta, e superba. Te pup de departe dar cu multa dragoste, Anda.

    • lauralaurentiu says:

      Draga Anda, iti multumesc frumos pentru felicitari si te mai astept cu drag :).

      P.S. am dedicat pe undeva un articol bucatariei, daca il cauti, il vei gasi :).

  11. Meri_iordache says:

    Vai, Laura, splendida reteta, si buna, si rapida, multumesc foarte mult! Arata minunat de frumos si m-ai facut sa saliveeeez :))! Esti foarte talentata atat ca si bucatareasa dar si ca prezentatoare, sincere felciitari.

    • lauralaurentiu says:

      Multumesc, draga Meri, e o reteta cu pui usor de facut si de mare efect, daca te vei hotari sa o incerci eu te astept cu impresii!

Advertising
Advertising
CLOSE
CLOSE