Cautare in site
x inchide
cotlet de porc cu os gatit la slowcooker reteta de friptura din cotlet de porc cu os gatit in slowcooker reteta

Cotlet de porc cu os la slowcooker

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.09.2012
4.8
(11)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 11

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 comentarii la Cotlet de porc cu os la slowcooker

  1. Adelina spune:

    Draga Laura, iti urmaresc cu interes retetele si voi participa si eu la concursul nou lansat(tot ce ai gatit cu slow cookerul arata delicios si sunt sigura ca e si foarte gustos).
    Vroiam sa te intreb ceva ce nu are mare legatura cu bucatareala. Am vazut din intamplare ca ai cumparat slow cookerul de pe amazon.co.uk si tocmai ma pregateam si eu sa achizitionez ceva(mi-as fi dorit slow cookerul dar mai are de asteptat din pacate), intrebarea era cum livreaza in cazul celei mai ieftine variante de transport pt RO(posta sau curier)? Nu am reusit sa ma lamuresc de pe site.
    Felicitari inca o data pentru retetele delicioase pe care le impartasesti cu noi!

    • lauralaurentiu spune:

      Draga Adelina, tot ce am cumparat vreodata de pe amazon a ajuns la mine prin curier (cargus). Tariful pentru livrare a fost diferit de la o livrare la alta, nu stiu de ce, de la 5 lire pana la 12. Poate ca depinde si de greutatea coletului sau de valoarea acestuia, nu stiu sigur. Evident, cand am avut de ales din mai multe variante, am ales-o pe cea mai ieftina (nu intotdeauna sunt disponibile mai multe optiuni).

  2. Teodora spune:

    Laura, cotletele alea arata super. De produsul finit ce sa mai zic, abia astept weekendul sa fac reteta.

    Cred ca nu exista lucru in bucatarie mai bun ca un slow cooker. Pui oala dimineata si cand vii acasa de la lucru cina-i gata. Cine e mai harnic pregateste totul de cu seara, pune oala in frigider si dimineata ii da drumu, cine nu, le pune toate si gata. Si n-ai cum sa dai gres.
    Eu am facut racituri in slow cooker, au iesit super. Supa, ciorba…puiul iese de-l poti manca cu oase cu tot.
    Nu paticip la concurs dar va indemn pe toti, doamne, domnisoare, domni, sa o faceti. Cine va castiga oala va fi super multumit(a).

    Mersi inca o data draga Laura pt toate minunatiile de retete postate. Mai ales de cele ce apartin copilariei si studentiei: covrigi sarbesti, cornuri de brutar, merdenele si cate altele, care toate au ajuns „obisnuinta” la masa noastra.

    • lauralaurentiu spune:

      Multumesc, draga Teodora, de aprecieri. Ca sa vezi, si eu am facut racituri in slocooker, am facut chiar si-o portie de sarmale :)). Mi-am facut obiceiul sa fierb cate-o bucata de vita plina de zgarciuri lansad-o peste noapte in slowcooker, a doua zi e frageda de numa’, in zeama ramasa fierb legume, adaug carnea cubulete si am o ciorba de vacuta perfecta.

      Te mai astept cu drag, Teodora, sper ca si retetele urmatoare sa-ti faca tot atata placere.

      2012/9/27 Disqus

  3. Mirica Ana spune:

    No …musai sa spun o intamplare care sa intareasca spusele tale cu privire la carnea facuta la slowcooker. Acum 5 ani stateam cu chirie intr-o garsoniera unde aragazul era unul antic. Initial am zis ca nu functioneaza deloc partea de cuptor dar doar ce ma mutasem de la mama de acasa si desi nu stiam boaba de bucatareala aveam chef sa incerc cate ceva. Atata l-am sters si i-am dat tarcoale pana i-am dat de capat si am constatat ca functioneaza doar pe flacara mica, atat de mica incat trebuia sa fiu atenta sa nu se stinga daca nu aveau gazele presiune. Numai bine ca a venit si ziua mea si vreo 12 prieteni stiam sigur ca vor veni, acum ce-i de facut, am luat o ceafa mare de porc si cu usruroi din loc in loc si ceva condimente, io cruce mare si am bagat friptura in cuptor cu vreo 5 ore inainte sa vina lumea. Toti s-au lins pe degete si au spus ca a fost cea mai buna friptura la cuptor mancata de ei vreodata, suculenta, plina de savoare, frageda, perfecta. Mai trebuie sa precizez ca primele 4 ore carnea a stat intr-o punga din aceea pt gatit in ea si apoi o ora fara ea. Presupun ca este vorrba pe undeva cam de acelasi procedeu si la slowcooker.
    Multumim pentru toate retetele minunate dar si pentru concursuri foarte interesante. Acum nu pot participa pt ca am casa plina de praf si moloz dar abia astept sa-mi amenajez bucataria si sa particip si eu.
    Ana

    • lauralaurentiu spune:

      Ana draga, m-am amuzat citind despre patania ta. Concluzia e ca intr-adevar, carnea gatita la foc foarte mic se transforma in ceva atat de fraged cum n-ai gustat vreodata. Daca la un aragaz care abia palpaie e destul de incomod sa prepari asa ceva, ca ti-e teama sa nu se stinga flacara, dupa cum ai spus si tu, slowcooker-ul e o varianta super comoda de a gati mancarurile la foc mic, timp oricat de indelungat. Te mai astept cu drag!