Cautare in site
x inchide
musaca de cartofi de post reteta musaca de post cu cartofi reteta laura laurentiu

Musaca de cartofi de post

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.03.2011
Rating
4.9
(39)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(39)

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

43 comentarii la Musaca de cartofi de post

  1. Nina I. spune:

    Multumim frumos pentru reteta, este minunata. O intrebare, totusi: nu am putea adauga suc de rosii sau niste bulion mai diluat printre straturile musacalei, sau la sfarsit, deauspra ei?

  2. christyansen spune:

    o reteta buna bv bv bv bv bv data viitoare o sa pun si un pumn de leg mexicane cum a facut madalina sa vad ce iasa

  3. Vagner Monica spune:

    e delicioasa,chiar daca e fara carne,am incercat-o sapt. trecuta,iar azi voi repeta reteta.sincere multumiri pentru toate retetele si sfaturile date !!!

  4. Maianu Cristian spune:

    si eu dar cu carne…………..

  5. buna! As vrea sa fac azi musacaua, dar singurul „ingredient”  care imi lipseste e folia de aluminiu si nu am cand sa merg sa o cumpar! Pot acoperi tava cu hartie pt copt?

  6. Prefer reteta ta de musaca in loc de celelalte retete de musaca facute cu carne pe care le-am testat de-a lungul timpului. Delicioasa, iar impreuna cu brocolli merge de minune, am presarat cativa fulgi de chili peste buchetele si a iesit extraordinar.

  7. Ana Corodan spune:

    Reteta foarte buna!

  8. gariela spune:

    Este foarte apetisant,o idee foarte buna si este usor de facut. Multumesc!

  9. maria spune:

    Va multumim pentru retetele dvs. dar mai ales pentru cele de post, nu numai ca sunt gustoase dar si sanatoase. Am incercat cateva dintre retetele dvs. si au iesit super bune, sunteti o gospodina desavarsita, Felicitari!

  10. Monica spune:

    Iata ca e timpul sa facem si mancaruri vegetariene si musacaua asta de cartofi a fost asa buna ca nu am cuvinte sa o laud.Am avut in frigider si un ardei si l-am adaugat taiat cubulete mici la tocatura precum si ciupercute cum ai sugerat tu dar nu prea multe cred ca 150 grame iar la sosul cu faina si usturoi am adaugat la 150 mil. de apa si  50 mil. de lapte de soia ca daca puneam mai mult iesea dulce si a iesit un fel de sos alb.
    A fost tare buna Laura si iti multumesc pentru reteta.

  11. foarte buna aceasta musaca….am facut si eu in seara asta si mi-a placut foarte foarte mult. eu am mai adaugat pe langa morcov si ceapa, un pumn de legume mexicane. felicitari pt blogul acesta minunat !

  12. andreea's cakes spune:

    super arata… nici nu vreau sa ma gandesc cat de bine mirosau legumele cand le-ai scos din cuptor
    foarte ingenios

  13. Llungu30 spune:

    Multumim de reteta. Arata de milioane. Mi-ai dat o idee ce sa gatesc…

  14. adriana schweitzer spune:

    Felicitări pentru munca dvs. şi pentru pasiunea ce se vede / simte în fiecare reţetă .
    Eu obişnuiesc să pregătesc această musaca vegetală , cu mica diferenţă că , plăcându-ne nuca, o folosesc – ca substituent al cărnii – uşor coaptă şi apoi măcinată alături de morcov, ceapă şi puţin ardei capia .Îmi place uneori să condimentez cartofii şi cu nucşoară . Coincidenţă ! :) şi eu prepar sos de roşii alături, sau uneori acompaniez musacaua vegetală cu un sos de mărar .
    Felicitări încă odată şi multă sănătate . Fiţi binecuvântată !
    Adriana

    • Anonim spune:

      Multumesc din suflet, Adriana :). Sunt convinsa ca trebuie sa fie minunata cu nuca, mie mi-a venit in minte ca ar fi fost bune niste ciuperci, dar nu s-ar regasit prin frigider, asa ca… :) A fost foarte buna si asa. Mai ca mi-e ciuda ca nu m-am gandit sa condimentez cu nucsoara, mie imi place foarte mult.
      Iti multumesc pentru urari si iti doresc si eu multa sanatate si succes.

  15. Mihaela Sanda spune:

    cred ca o prepar pentru cina

    • Anonim spune:

      Multumesc :), ma bucur ca iti place!

      • Adriana Tiron spune:

        super reteta…ca de altfel toate retetele pe care le-ati prezentat !
        Va admir foarte mult si ca o mesagera a folclorului banatean, si ca o buna gospodina ce sunteti !Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa faceti si pe mai departe lucruri frumoase si…delicioase!

      • Anonim spune:

        Multumesc, Adriana, pentru apreciere. Sper sa iti fie de folos reteta si te mai astept cu drag!

      • Herculea Raluca spune:

        am facut ieri musacaua,f. buna(e prima reteta de pe acest blog,dar promit sa mai incerc).,de-abia astept sa mai incerc ceva…pupacesc

      • AnaCorodan spune:

        reteta foarte usoara si sanatoasa