Retete de sosuri, retete de garnituri, retete de muraturi, retete de compot, retete de dulceata, retete de salate, salata cu pui, salata cu ciuperci, salata de icre, aperitive calde si reci – retete in imagini.
Rețetă de sos alla bolognese, un sos consistent de carne și roșii pentru paste. Sos ragu pentru paste bolognese. Ce …
Acest sos bechamel (pronunțat beșamel), cunoscut, deasemenea, ca sos alb, este unul dintre sosurile de bază ale gastronomiei franceze și …
Sosul béarnaise (pronuntat bearnez) este unul dintre sosurile clasice ale bucatariei franceze. Este obtinut din emulsifierea galbenusurilor de ou proaspete …
Cum se fierbe orezul – rețetă simplă prezentată detaliat, pentru începători. Orez fiert al dente – cât timp se fierbe? …
Paste proaspete, de casa, in cel mai pur stil austro-ungar, asa cum e obiceiul locului in care traiesc eu – …
Cum se face maioneza? Majoritatea gospodinelor (si gospodarilor :P) au invatat de mici sa o faca. Am si eu o …
Cartofi condimentați cu usturoi și muștar – gătiți la cuptor – rețetă de garnitură foarte gustoasă, cu ingrediente accesibile și …