Cautare in site
x inchide

Taitei lati cu cartofi

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 01.04.2009
5
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 comentarii la Taitei lati cu cartofi

  1. Ancutacentea spune:

    Nemaipomenit de buni!aluatul are o textura minunata!am sa îl folosesc de acum incolo

  2. Domniteanuc spune:

    Am si eu o intrebare: grisul se fierbe inainte sau se adauga praf o data cu faina? Ca nu inteleg cum se umfla la fiert in 1-2 minute. Multumesc!

  3. Anonim spune:

    Din amintiri, parca vad bunica noastra, cum rupea taitzeii lati cam de un deget, si’i arunca in apa cu sare clocotinda, apoi limpeziti, taitzeii lati ii amestaca impreuna cu cartofii fierti sau branza dulce sau sarata, sfaramata cea de putina, si cu prajeala din ceapa, usturoi boia si ulei, frunza proaspat tocata de patrunjel verde(deodorantul natural!) deasupra, aperitiv niste crastavetzi muratzi in borcan la soare, sau ardei umpluti cu varza tocata…, si Pofta Mare pan’ la comanda HO!!! …ca nu ne mai puteam opri de asa simple bunatati, vara, iarna(!)
    Virgil’utz