Cautare in site
x inchide
biscuiti cu secara si stafide 3

Biscuiti de secara cu stafide

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.02.2013
5
(5)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 5

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 comentarii la Biscuiti de secara cu stafide

  1. bogdan spune:

    da când untul(sursa de grasimi saturate și colesterol) și zahărul sunt considerate alimente sănătoase?

    • Aș putea să răspund ceva de genul ”de pe când moșu-meu și-a dus traiul consumând pâine cu unt și ceai cu zahăr (alb!!!) toată existența lui. Care a durat 96 de ani.” Mie una atâția ani de sănătate mi-ar fi cam prea mulți, așa că voi încerca să argumentez: compară biscuiții ăștia cu orice produs cumpărat din magazin, unul din sutele, poate miile de sortimente pe care vei găsi inscripționați termeni ca emulgator, arome identic naturale, grăsimi parțial hidrogenate, antiaglomerant, Enuștiucât etc. Între a consuma acele produse (pe care lumea nu doar că le cumpără și le mănâncă, dar le dă și copiilor la școală în loc de pachețel) și biscuiții ăștia, ce ai alege? Nu ai auzit nimic despre faptul că untul – sursă de grăsimi saturate și colesterol, cum zici tu – e oricum de zece ori mai benefic pentru corpul uman decât margarina? Așa cum e orice produs natural, prin comparație cu unul procesat? Nici că zahărul brun are un indice glicemic mai mic decât zahărul alb și că este procesat mult mai puțin? Nici că făinurile integrale sunt mai sănătoase decât făina albă? Aș putea continua, dar mi-e teamă că mă agit prea mult pentru prea puțin.

  2. ionel spune:

    Buna ziua

    Va rog sa imi spuneti de ce se taie compozitia cand adaug oul.
    Unde gresec cu asta. Parca se „drege” cand adaug faina dar parca tot nu imi este clar cu taiatul asta….

    De altfel este fooooooarte buna reteta. si am inlocuit zaharul de deasupra cu fulgi de migdale

  3. Magda spune:

    I-am facut din nou.Uitasem cat sunt de buni.Inca o data Laura,mii de multumiri!

  4. Magda spune:

    Mai buni de atat nu se poate!Multumesc foarte mult!Cu siguranta o sa-i mai fac.

  5. Anda spune:

    am doua intrebari legate de reteta acesta:
    1. daca nu tavalesc bilele prin zahar brun si le las asa, se ard?

    2. in loc de melasa/miere pot pune peltea?

    merci!

  6. Teobucatar spune:

    Arata bine si sigur au un gust deosebit!