Cautare in site
x inchide

Macrou aromat – la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.02.2009
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Macrou aromat – la cuptor

  1. Natalia spune:

    Buna, Laura! Am pregatit macroul dupa reteta ta si a iesit foarte bun! Multumesc pentru reteta!

  2. lauralaurentiu spune:

    Multumesc, Dana, pitpalacul bate rar si hotarat, arar o mai ia razna, cand survine cate o emotie mai asa s'pe dincolo!

    Am luat omega 3 mai bine de un an de zile, daca era doar dupa capu' meu, desigur ca se punea prafu' pe cutie, dar sarbu' m-a indesat cu cate doua capsule zilnic, temeinic si hotarat! :))

  3. Anonymous spune:

    Aaaa, m-am prins :) Si eu am probleme de genul ala si mi-a recomandat medicul orice peste (ma jur ca nu ma gandeam ca de apa rece e ala din nord, ma gandeam ca ai scris tu aiurea si te refereai la apa sarata sau naiba stie).

    Din experienta (eu am scazut mult valorile naspa, insa colesterolul bun e cel mai greu de pus la locul lui) iti zic sa iei si niste pilule din alea cu untura de peste (le cheama ceva cu omega, ca sa se vanda, dar sunt bune).

    Si pestii de "apa calda" (amu ma prinsei :D ) au tot darul sa puna colesterolul bun la locul sau, e mai greu de stabilizat fara adjuvanti.

    Si mare grija (ca nu vreau sa te pierd), daca ai probleme cu colesterolul bun sufera pitpalacul (inima) si e naspa.

    Daca ai nevoie de sfaturi nepublice stii unde ma gasesti.

    Te repup

    BDana

  4. lauralaurentiu spune:

    Te tzuc si eu :)) – pai ma descoperi si pe mine cardioloaga cu colesterolul protector cam scazut (asta anul trecut, e mult de atunci si am si uitat :P ) si mi-a recomandat sa mananac "pesti de apa rece" – adicatelea cei pescuiti in nordul Atlanticului sau Pacificului – hering, macrou, somon etc., cica astia au ceea ce n-am eu (sau nu aveam, ca alte analize nu am mai facut, e mult mai confortabil sa nu stii :)) ).

  5. Anonymous spune:

    Hai ca eu fac ce fac si mai reiau cuina banateana ca am mai ratat intrari. Pestela asta nu il vazusem, stii ca nu comentez de obicei dar am o mare nelamurire. Cum adica "pestii de apa rece"?

    Te tzuk si weekend fain.

    BDana

  6. esther spune:

    astazi am gatit macroul aromat la cumptor si pot sa spun ca a iesit delicios.iti multumesc pentru retete.felicitari.

  7. laura laurentiu spune:

    Mariliv, multumesc mult pentru ca mi-ai vizitat blogul si, mai mult, imi probezi retetele. Te rog sa revii cu impresii!

  8. Mariliv spune:

    Asta seara am gatit macroul aromat la cuptor.Abia astept sa-l gust.Am mai trimis un comentaria si din eroare am scris”anonim”.Nu-mi place sa vorbesc cu anonimii asa cade fapt sant Mariliv.