Cautare in site
x inchide
inghetata de casa cu aroma de cheesecake reteta inghetata cu aroma de cheesecake reteta laura laurentiu

Înghețată cu aromă de cheesecake

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 27.06.2012
5
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 comentarii la Înghețată cu aromă de cheesecake

  1. Cristina Onciul spune:

    Buna ziua doamna Laurentiu, as vrea sa fac aceasta inghetata intr-o cantitate mare, adica 15 l. Care ar fi cantitatile? As vrea sa o fac in straturi inghetata, biscuiti… , insa ma intreb cum se amesteca inghetata ( nu am aparat de inghetata) fara sa se strice constructia de staturi. Nu am multa experienta, dar am multa vointa. Va multumesc frumos! Cristina

    • O asamblați cu straturi de biscuiți după ce e gata înghețata, să fie deja întărită, cremoasă. Atunci formați straturile și o mai lăsați la congelator până se întărește. Evident, nu mai amestecați.

  2. Coste Gabriela spune:

    Buna ziua,am facut si eu aceasta inghetata si intradevar este „o minune a inghetatelor” asa cum bine a punctat d-na Laura.O fac foarte des de cand am descoperit reteta.Este cremoasa asa cum imi plac mie inghetatele si foarte delicioasă.Va multumesc pt reteta.

  3. Ligia Teodorescu spune:

    Cea mai buna inghetata pe care am putut sa o fac vreodata….e delicioasa….mirifica si suuuper simpla. Multumesc pentru reteta.

  4. Adrian Paul spune:

    Abia ast sa o scot de la congelator:):) eu am pus biscuiti Oreo..pun poza cu rezultatu final,abia acu ii dau 1 amestec caci nu am masinuta de inghetata:P..imi place retetele tale.:*

  5. dush spune:

    multumesc frumos, nu am gustat ceva atata de bun de multa vreme…
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269263_456408031038214_1256991831_n.jpg

    • lauralaurentiu spune:

       Wow, ce frumos! Ai turnat-o in forme si ai pus si zmeura, bravo, excelenta idee, sa iti fie de bine!

  6. Ana B spune:

    Chiar mai aveam o cutie cu lapte condensat de la Delatte si nu stiam ce sa fac cu ea, mai are putin si expira, am luat colet din acela mare de 12 sau 24 sa ne saturam :D Am totusi o intrebare: ce tip de branza fina sa caut? Ma gandesc ca poate ar merge mascarpone, la tine in imagini vad altceva si nu-mi dau seama exact. Multumiri si felicitari pentru tot ce faci!
    Ana B

  7. Melaniefaur spune:

    Superb,ca de obicei.Iar am de lucru…mai ales ca sunt o mare amatoare de inghetata.Laptele condensat l-am gasit la Lidl,dar stiu eu ce sa zic despre el,parca nu are decat culoarea celui folosit de tine,lipseste ceva din textura.Pentru reteta,multumesc.Atat eu,cat si familia mea.

  8. Mia spune:

    Si eu am pus asa stiu ca dureaza si de aceea am crezut ca ar fi o varianta mai rapida sa cumpar dar o sa am rabdare sa se faca al meu.Merci oricum.

  9. Mia spune:

    Toate retetele tale sunt super faine si bune dar daca nu te superi imi spui si mie de unde iti  cumperi extractul de vanilie mersi.

    • lauralaurentiu spune:

      Mia, eu nu-l cumpar, mi-l pregatesc singura tinand in alcool (o votca buna) pastaile de vanilie naturala. Dureaza luni in sir, dar merita.