Cautare in site
x inchide

Concurs cu premii frumoase

Adaugata la de

Dragii mei, nu demult am lansat aplicatia ReteteCaLaMama si un numar destul de insemnat dintre voi au descarcat-o deja. Ma bucur mult, este un semn ca apreciati retetele mele si ca le doriti inca si mai aproape. In semn de recunostinta, m-am gandit sa lansez un concurs care sa se desfasoare prin intermediul aplicatiei. Am avut norocul sa gasesc un sponsor deschis la colaborare in cei de la DOMO, asa incat premiile acestui concurs sa fie multe si dintre cele mai atragatoare.

De ce sa participi la concurs?

In primul rand, vei testa aplicatia si obligatoriu vei incerca cel putin o reteta, asa incat iti vei rasfata familia cu ceva bun. Apoi, poti arata rezultatul muncii tale tuturor, prin feature-ul de publicare poze pe Facebook al aplicatiei, si astfel sa obtii aprecierea prietenilor. Toate fotografiile publicate se vor stoca intr-un spatiu comun, asa incat va fi placut si interactiv sa compari reusita ta cu a altor participanti. Nu in ultimul rand, te vei distra si vei avea o importanta sansa sa castigi unul dintre cele sapte premii puse in joc. Premiile nu te limiteaza in niciun fel, se pot transforma in chiar acel lucru la care visezi demult si pe care inca nu ai ajuns sa il achizitionezi, cu singura conditie ca lucrul acela sa se poata achizitiona dintr-un magazin DOMO.

magazin domo1

Ce poti castiga la acest concurs?

Premiile puse in joc au valoarea insumata de 2000 lei si sunt oferite de catre DOMO (1000 de lei) si ReteteCaLaMama (1000 de lei).

Premiul cel mare: un gift card in valoare de 800 de lei care va putea fi folosit pentru achizitionarea de bunuri din oricare magazin DOMO din Romania.

Sase premii constand in carduri valorice in valoare de cate 200 de lei fiecare, care pot fi folosite pentru achizionarea de bunuri in oricare magazin DOMO din Romania.

In cazul in care valoarea bunului/bunurilor achizitionate de castigator este mai mica decat valoarea gift cardului, nu se acorda rest. Daca valoarea bunurilor achizionate depaseste valoarea gift cardului castigat, castigatorul va plati diferenta.

Perioada de desfasurare:

Concursul se desfasoara in perioada 3 iulie 2014 – 3 august 2014.

Regulament:

La acest concurs pot participa persoanele fizice care au descarcat si instalat pe un dispozitiv mobil aplicatia ReteteCaLaMama, fara nicio limita referitoare la varsta participantului sau locul sau de resedinta. Nu se admite participarea angajatilor S.C. DOMO Retail S.A. si ReteteCaLaMama cat si a rudelor acestora.

Participantii inteleg ca mecanismul concursului  implica publicarea pe facebook a unei fotografii cu un produs culinar finit, asa incat trebuie sa aiba cont activ de Facebook.

Mecanismul de participare la concurs:

1. Descarca aplicatia ReteteCaLaMama, in cazul in care nu ai facut-o deja, si instaleaz-o pe dispozitivul tau mobil (click pe imaginea de mai jos si alege IOS sau Android).

aplicatia retetecalamama

2. Alege una dintre retetele din aplicatie si pregateste-o cu grija cat mai multa. Aranjeaza preparatul frumos, pentru o prezentare cat mai placuta si, folosind feature-ul special al aplicatiei, fa-i o poza cu telefonul sau tableta ta apoi public-o pe Facebook tot prin intermediul aplicatiei. Toate pozele publicate se vor stoca sub hashatagul #retetecalamama. Daca decizi sa incerci mai mult de o singura reteta si sa participi cu mai multe fotografii, atentie, in extragerea finala va intra o singura fotografie de participant, si anume cea care acumuleaza cel mai mare numar de like-uri. Participarea cu mai multe fotografii, insa, iti va crea sansa de a te distra mai bine si de a interactiona mai mult cu oameni care iti impartasesc pasiunea pentu gatit. Un exemplu de fotografie realizata cu aplicatia, mai jos (fotografia este publicata sub hashatagul #retetecalamama dar, evident, nu va participa la concurs) .

poza aplicatie cu dulceata de trandafiri3. Atentie, pozele care se vor regasi sub acelasi hashtag #retetecalamama, dar care nu au fost publicate prin intermediul aplicatiei, NU vor participa la concurs.

Determinarea castigatorilor:

Castigatorii vor fi determinati prin tragere la sorti in data de 3 august 2014 10 august 2014.

Punerea in posesia premiilor:

Daca te vei numara printre castigatori, premiul il vei primi prin posta, de la mine, fara niciun fel de tergiversari si intarzieri. In cateva zile dupa incheierea concursului poti porni la cumparaturi :)

In final, va doresc o cat mai placuta utilizare a aplicatiei, retete reusite, poze frumoase si multa bafta! Era sa uit: distractie placuta! :)

Update 3 august 2014: datorita perioadei de concedii, data limita a concursului se prelungeste pana pe 10 august 2014. Distractie placuta in continuare!

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un comentariu la Concurs cu premii frumoase

  1. carmen spune:

    Si pt cei cu Windows phone?