Cautare in site
x inchide

Pacheţele de primăvară

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 09.04.2011
4.5
(11)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 11

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

− 3 = 1

9 comentarii la Pacheţele de primăvară

  1. Doina spune:

    Gata,le-am facut,le-am mancat…gata!!
    Laura,draga mea,taaare bune retzete ai ! Am incercat mai multe si zic : „hai sa vad ce-o fi cu pachetelele astea!”…no poi,bune de tot! Stii,am tot comandat la restaurantul japonez si la chinezesc…dar , ori erau prea uscate,ori prajite in ulei uzat….nu mi-au prea placut desi suna tare bine..”pachetele de primavara”!
    Mie mi-au reusit excelent..cum zici tu,legumele sunt numai bune de mancat,nici prea prajite,nici crude,cum bine stim ca obisnuiesc orientalii.
    Am pus cate doua foi de placinta,sa fie mai voluminoase,au iesit cam cat o sarmalutza,nici nu se usuca prea tare….si am mai facut si cu umplutura de ciuperci taiate fidelutza,ceapa si patrunjel,putin calite……super delicioase!
    Acum trebuie sa-ti multumesc pentru toata munca ta si pentru faptul ca esti pentru noi o incantatoare „sursa de inspiratie”!
    Inca astept cutiutza!
    pupici… Doina

  2. Alexandra spune:

    Draga mea,
    Crezi ca s-ar putea face si la cuptor, in loc de a fi prajiti in ulei? Daca da, cum as putea sa evit uscarea lor excesiva?
    Multumesc si o seara frumoasa!

    • Anonim spune:

      Alexandra draga, daca s-ar face in cuptor, nu ar mai fi ceea ce sunt :)). Dar nu inseamna ca nu ai putea obtine niste placintute bune. :) Poti sa bati un ou cu ceva apa minerala (vreo 80 de ml.) carbogazoasa, asezi pachetelele in tava unsa unele langa altele si torni maglavaisu’ cu ou si apa minerala carbogazoasa pe deasupra. Dai la cuptor si sunt gata cand se rumenesc. Sunt sigura ca iese ceva bun.

  3. Celebrity_atack spune:

    Si ma gandesc ca o sa rontaim la varza aia de numa:). Aluatu o fi prajit, da varza….

    • Anonim spune:

      Sa stii ca varza e facuta exact cat trebuie, nu e ca varza calita, dar in
      niciun caz nu se simte crocanta. Vraza e frecata cu putina sare inainte de a
      trece la impachetarea ei in pachetele, asta o inmoaie.

      2011/4/10 Disqus

  4. gaby duceag spune:

    Arata tare bine. Si mie cred ca mi-ar placea,poate si copiilor..insa sotul probabil ar gusta dar ar zice ca baiatul tau :))))))
    Super simpatic:)))))
    Week-end frumos, Laura.

    • Anonim spune:

      Fata am, fiica-mea e o mare carnivora :))!
      Evident, se pot umple si cu alte chestii… un pic de carne de vita calita… creveti mici etc. Multumesc de urare, week-end placut si tie!

      • gaby duceag spune:

        ups:d, traisem cu impresia ca e baiat :d:))) si desi ..vai ce rad!!!:)))
        tu ai scris „fie-mi” si eu ma gandeam: oare de ce-i zice asa? :)))))

        Carnivori am si eu acasa. Desi incerc macar seara sa exclud carnea din meniu( macar copiilor) , micutza mea imediat zice : eu pap ce papa tata!:)))

PUBLICITATE
PUBLICITATE