Cautare in site
x inchide
iepure la cuptor cu piure de pastarnac si fasole verde-2

Iepure cu piure de pastarnac si fasole verde

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 08.10.2014
4.9
(16)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 16

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Iepure cu piure de pastarnac si fasole verde

  1. Lorena spune:

    Delicios! Usor de facut, o reteta de friptura clasică, excepțional de gustoasa! M-am gândit la autoare… Si v-am laudat mesenilor cu drag! Mulțumesc mult!

  2. Service GSM spune:

    Delicios si foarte fraged!

  3. catalin spune:

    Cred ca din reteta lipseste „apa” care ar trebui adaugata odata cu vinul. La mine s-a evaporat tot iar in loc de sos m-am ales cu o tava arsa, desi am avut capac. Iepurele in sine a fost bun.

    • Regret că ați pierdut sosul, dar eu am recomandat să acoperiți bine tava cu un capac sau cu folie de aluminiu. Dacă a fost bine acoperită, mă întreb pe unde s-a evaporat lichidul din sos.

  4. don mihai spune:

    cand pregatim spatele il mai tinem in frigider ….!!!

  5. Oana Panait spune:

    Doamna Laura, am facut ieri reteta dvs. si a iesit o minune!! O combinatie grozava de arome, iar iepurele s-a gatit excelent, moale si aromat. Va multumesc!
    PS am incercat si spray-ul AmbiPur, rezolva intr-adevar mirosul de mancare, exact asa cum ati spus, s-a dovedit tare-tare util!

  6. Carmen Marcu spune:

    excelenta combinatia! Imi pare rau ca eu nu am fost la fel de inspirata pentru friptura de iepure de saptamana trecuta. Ma refer la garnitura.