Cautare in site
x inchide
sandwich exotic cu friptura de vita 2 1

Sandwich exotic cu friptura de vita

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 05.08.2013
4.9
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 comentarii la Sandwich exotic cu friptura de vita

  1. Alex http://www.alexiana.ro spune:

    Arata super!

  2. Carmen spune:

    M-am gandit ca, daca tot am venit cu idea, sa si dezvolt putin – nu, nu ma gandeam niciodata sa dau sfaturi de gatit Doamnei Laura Laurentiu, suntei desavarsita, Doamna! Insa, cine stie, poate prinde bine experienta mea de aici din lumea asta in continua viteza (e, de cate ori nu am cumparat noi si mancat cate un sandwich in masina, rulat in hartie, in mare graba). In America, sandwichul in rol se face asa: rolul se taie pe o latura in lungime si pe laturile (colturile) mici, se desface cu mare grija, ca sa nu se rupa cealalta latura, netaiata, si se asaza cu latura netaiata in jos, astfel incat arata ca o carte deschisa. Pe latura cea netaiata ca baza se „construieste” sanwichul. Tot asa se tine si cand se mananca, daca cei ce il mananca sunt tot ca noi, pe fuga, si nu la masa, cu o farfurie in fata.

  3. Carmen spune:

    Arata foarte bine! Si in mod sigur sunt si deosebit de gustoase! Va citesc blogul de ceva timp, eu sunt din Timisoara dar locuiesc in America. Aici un sandwich in rol se face de obicei cu rolul taiat numai pe jumatate (adica una din laturi, pe lungime, se lasa netaiata). E mai greu, probabil, de asamblat, dar mult mai usor de consumat. Felicitari pentru tot ce faceti! Carmen