Cautare in site
x inchide
3 sucuri naturale miraculoase cu efect de detoxifiere și întărire a imunității

3 sucuri naturale miraculoase cu efect de detoxifiere și întărire a imunității

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.01.2016
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA
Advertising

A trecut și sfârșitul de an cu al său lung șir de sărbători. Și cum să petrecem noi mai bine, dacă nu cu mâncare din belșug? Oricât de atenți și cumpătați am fi, în această perioadă ispitele se țin de noi ca scaiul! Preparatele tradiționale românești, cele care fac fala meselor de sărbătoare, sunt deosebit de gustoase, dar și foarte bogate în grăsimi şi zaharuri.

3 sucuri naturale cu efect de detoxifiere si intarirea imunitatii, retetecalamamaro

Iată de ce, după o perioadă în care ne-am răsfățat cu toate acestea, e bine să ”dăm o mână de ajutor” organismului care se zbate acum să elimine toxinele. În plus, gripele și răcelile sunt foarte frecvente în această perioadă și un organism deja obosit, din cauza exceselor la care a fost supus de curând, va avea mai puțină putere să se apere de acestea.

Advertising

Un mod simplu prin care îţi poţi detoxifia organismul este consumul de sucuri naturale pregătite în bucătăria de acasă. Anumite combinații de sucuri și legume au un efect magic asupra sănătății noastre, întărindu-ne imunitatea și ajutându-ne să eliminăm toxinele. Aceste ”poțiuni magice” ne vor ajuta să ne simțim mai bine, să arătăm mai bine și să fim plini de energie.

Desigur, e mult mai simplu să pregătești aceste sucuri acasă când ai alături un aliat puternic și de nădejde, așa cum este nou storcător prin presare la rece Philips Avance Collection. Cu un design compact, acesta își găsește locul chiar și în cea mai micuță bucătărie, iar puterea lui îi depășește cu mult dimensiunile, așa cum veți putea observa în videoul de mai jos. Modelul cu care am preparat aceste minunate sucuri este Philips HR1895 Avance Collection, cu care puteți prepara mult mai multe rețete, chiar și cu oleaginoase, așa cum am încercat și eu aici.

Ce sucuri am pregătit?

Advertising

1. Suc pentru detoxifierea organismului: sfeclă roșie, morcov, țelină apio și măr verde.
2. Suc pentru întărirea imunității: grapefruit, frunze de spanac, ghimbir și miere de albine.
3. Remediul suprem în caz de răceală: portocale, lămâie, grapefruit, ghimbir și miere de albine.

Urmăriți videoul atașat pentru a afla mai multe despre proprietățile fructelor și legumelor pe care le-am folosit și despre efectul acestora asupra sănătății.

Multă sănătate și spor în toate!

Instagram @lauralaurentiu

Ti-a placut aceasta reteta?

/ 5. Voturi

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertising