Cautare in site
x inchide
prajitura desteapta reteteta prajitura inteligenta reteta prajitura desteapta cu ciocolata reteta

Prajitura desteapta cu ciocolata

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.09.2014
4.5
(220)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 220

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

62 comentarii la Prajitura desteapta cu ciocolata

  1. Elena Gogu spune:

    O reteta simpla, arata bine si sigur e delicioasa. Ador gustul de ciocolata deci o voi face in curând !🥰

  2. Olivia spune:

    Nu am stiut ca va fi asa de lichida compozitia, o pusesem intr-un vas cu fundul detasabil… ca atare mi-a facut praf cuptorul, a curs peste tot. Nici urma de prajitura, din pacate :(

    • Oare nu v-ați dat seama că e lichidă compoziția, în momentul în care ați turnat-o în formă? Îmi pare rău pentru neplăcerea dumneavoastră, dar vă sfătuiesc să alegeți forma specificată în rețetă, pentru rezultate optime.

  3. Geanina spune:

    Care sunt dimensiunile tăvii?
    Mulțumesc

  4. Oana spune:

    Cu ce pot înlocui cafeaua ?

  5. Anca spune:

    Se poate inlocui cu ceva cafeaua? Doresc fosrte mult sa incerc aceasta reteta dar nu ii place sotului cafeaua

  6. Turc Elena spune:

    Bună seara doamna Laura, azi am facut prajitura deșteaptă cu ciocolată, a iesit foarte buna doar ca sunt puuin dezamăgită deoarecd s- a lasat putin după ce am scos- o din cuptor.
    Am respectat intocmai toti pașii de lucru.
    Ati pute sa imi ziceți unde am greșit??
    Poate trebuia sa o mai las la copt putin?
    Am lasat- o fix 45 min , cum sctie in rețeta.
    Am facut si alte prajituri și torturi de la d- voastra si mi- au iesit perfect.
    Multumesc anticipat.⚘

  7. Mihaela spune:

    In reteta la ingrediente apare frisca. La modul de preparare nu gasesc ce facem cu ea, cand o adaugam ?

    • Îmi puteți trimite, vă rog, la adresa de contact de pe blog, un print screen cu acea listă de ingrediente în care vedeți dumneavoastră frișca? Eu nu o văd, oricât mă uit.

  8. Claudia spune:

    Cafeaua se raceste intai?

  9. Cristina spune:

    Vaai ce buna a iesit!…desi eram putin sceptica vazand ca blatul e asa de lichid. E o magie acolo, la coacere, asa cum bine spuneti Laura! Am descoperit de curand site-ul si imi place mult!

    • Gabriela Vladescu spune:

      Tare sint curioasa sa stiu cum se bat cu telul 4 galbenusuri cu vreo 270 gr de pulbere(vezi z pudra 110 gr,cacao 50 gr+ faina 110 gr).Asta una la mina.Doi.Vreau sa stiu cum faci 4 albusuri +100 gr z tos si un fir de otet bezea tare.Ca n-a mers nici la mixer,darmite la tel.In cuptor se mfla cu cocoase.Scoasa si lasata la racit se fisiie ca un balon spart.Ramine de vreun cm grosime.Deci?

      • La dumneavoastră a ieșit prea solid amestecul, alți cititori care au încercat rețeta au spus că au avut emoții când au văzut compoziția atât de lichidă :)), dar le-a ieșit prăjitura. Ei sunt cei care au cântărit ingredientele și au lucrat corect. Iar dacă după ce s-a răcit a rămas doar de un centimetru, evident că nu ați respectat nici mărimea tăvii. Rețeta asta abia de e mai complicată decât un ceai.

  10. Diana spune:

    Foarte buna prajitura si foarte usor de facut! Abia asteptam sa fie gata, sa se raceasca si sa o tai, sa vad si eu straturile :D Si le-am vazut. Nu-mi vine sa cred ca ceva asa de simplu, este asa de bun!
    Multumesc pt reteta! :D

  11. Serban Georgiana spune:

    Buna ziua!Credeti ca as putea pune in prajitura si niste visine congelate?ar afecta cu cv structura acesteia?multumesc mult.

  12. Anavlis spune:

    Dacă am cuptor normal, pe gaze, cum rezolv problema aceasta cu temperatura? Ce fel de foc, cât timp?

  13. Alexandrina spune:

    Minunata prajitura, am incercat-o si eu; ne-a placut foarte mult!
    Multumesc pentru inspiratie, felicitari pentru blog si pentru ceea ce faceti! Ma inclin!

  14. gospodina spune:

    am facut reteta exact ca in explicatiile de mai sus (am respectat chiar si dimensiunea tavii) . prajitura a iesit foarte buna, dar nu atat de inalta ca in poze …cred ca trebuie dublata cantitatea de ingrediente pentru rezultatul din poza.
    multumim de reteta

  15. Alina Stere spune:

    Arata super prajitura ta.. pot oare folosi margarina in loc de unt? am un pachet in frigider