Cautare in site
x inchide
prajitura cu nuca, gem, crema de vanilie si ciocolata 1

Prăjitură cu nucă, gem de caise, cremă de lapte și glazură de ciocolată

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.02.2016
4.5
(45)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 45

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Prăjitură cu nucă, gem de caise, cremă de lapte și glazură de ciocolată

  1. Paula spune:

    Delicioasa! Azi am făcut o!

  2. Cristina spune:

    Buna ziua,
    M am apucat sa fac prajitura,insa am o intrebare,va rog. As putea inlocui untul de la crema,cu frisca din smantana naturala? Sunt sigura ca e delicioasa crema cu unt,nu obisnuiesc sa fiu eu moț si sa schimb ceva la reteta originala de obicei,doar ca saptamana trecuta am facut tortul dumneavoastra cu nuca si parca as vrea sa fie putin diferita crema de la prajitura aceasta. Mi a placut foarte mult si crema aceea,de fapt tortul cu nuca si crema de unt cu mascarpone,il am pe lista pentru Craciun?
    Multumesc!

  3. Cristina spune:

    Laura, daca vreau sa fac un tort cu diametrul de 28 cm este suficient sa dublez cantitatile? Oare e prea mult, prea putin?

  4. Rusalina spune:

    Deci se poate inlocui laptele condensat cu crema de vanilie si apoi adaug restul de ingrediente cu sau fara lapte? Va multumesc.

  5. Anda spune:

    Deci in blat nu se pune praf de copt sau ceva?
    Laura, daca as imparti compozitia in 3 pentru a face un blat de tort, crezi ca ar merge?

    • Cred ca ar merge, depinde cat de mare trebuie sa fie blatul pe care intentionezi sa il faci.

      Daca lucrezi cu atentie, urmand exact procedeul de amestecare pe care l-am descris, nu e nevoie de praf de copt.

  6. Mihaela spune:

    Mama mia, ce pofta mi s-a facut! E musai sa incerc si eu minunatia asta de prajitura!

  7. Ilinca spune:

    Hmmmm… tava de 31×33 e tava mare de cuptor, nu? Deci daca bine am inteles va iesi destul de mica prajitura, doar 1/3 din tava. Daca vreau prajitura mare, sa triplez ingredientele oare…?!? As vrea sa duc pentru colegi la servici si mi-e frica ca va fi prea putina.

  8. Rahela spune:

    Pare delicioasa, o sa incerc sa o fac.

  9. alexandra spune:

    foarte misto reteta! abia astept sa-i pregatesc si sotului!

  10. mikyro spune:

    delicioasa