Cautare in site
x inchide
biscuiti cu bere si cascaval, reteta biscuiti sarati de casa

Biscuiti cu bere si cascaval

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 28.02.2013
4.7
(42)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 42

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 comentarii la Biscuiti cu bere si cascaval

  1. Bianca Mos spune:

    Bună ziua, Ma declar fanul dvs. A fost pt prima data când am încercat rețetă de biscuiți (prima rețetă din rețetele dvs. dar cu siguranță nu ultimima). Atât de buni încât ma gândesc sa-i pregătesc si pt Craciun cu vreo 5 zile inainte.Oare s-ar păstra bine)? Va mulțumesc.

  2. Iulia spune:

    Buna ziua, cum totul arata asa delicios m-am apucat sa fac si eu! Am pregatit aluatul insa am o intrebare? E vreo problema daca il tin mai mult de 1 h la frigider? Va multumesc si ma declar fanul dumneavoastra!

    • Vă mulțumesc :). Puteți să lăsați aluatul și de pe o zi pe cealaltă, bine învelit, în frigider. Se va întări tare, va trebui să îl lăsați o vreme în bucătărie, ca să îl puteți întinde.

  3. La ura spune:

    Laura ma intrebam daca in loc de bere pot sa folosesc apa minerala de ex.Vreau sa dau fetitei si nu doresc bere in aluat!!!!

    • Laura draga, alcoolul din bere se va evapora complet in timpul coacerii, asa ca ai putea sa ii dai si fetitei, dar daca ai totusi o retinere, incearca asa cum ai zis, cu apa minerala. Te astept cu vesti!

  4. mioara spune:

    Anul trecut am facut acesti biscuiti pt sarbatorile pascale. Au fost perfecti si de atunci ii fac de cate ori am ocazia.Gustul lor imi aduce aminte de sarbatorile din copilarie cand mama mea ii facea cu chimen. Iti multumesc pt reteta.

  5. Deedee spune:

    YUMM!au iesit mai buni decat orice covrigei/biscuitei am incercat din comert,(si sunt mare fana ale acestor categorii)

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur enorm, Deedee, sa-ti fie de bine. In plus, in acesti biscuiti stii sigur ce ai pus, sunt o alegere infinit mai buna decat cei cumparati :).

  6. Raluca spune:

    Miam…m-am apucat si eu acum cateva ore, am facut aluatul, l-am lasat ceva la frigider, iar acum e prima tava in cuptor…

    Eu am folosit bere blonda, cascaval normal, din supermarket, in principiu am respectat reteta. Am pus chimen macinat, sare, piper, cimbru, seminte de susan si de in, toate incorporate in aluat.

    De-abia astept sa se faca, dau tarcoale cuptorului si, daca imi ies buni, ma gandesc ca data viitoare sa folosesc bere bruna (mi se pare mult mai aromata) si cascaval afumat, sau branza de vaca mai tare, facuta de bunica-mea la tara…

    Oare o merge ca in aluatul asta sa pui si morcov ras, sau sa faci unii cu usturoi?…

    • lauralaurentiu spune:

      Raluca draga, poate ca morcovul ar aduce un pic de umezeala in plus in aluat si nu stiu daca ar fi neaparat de dorit. Poti sa incerci, eventual, sa renunti la ceva din lichid. Usturoiul ar merge, de ce nu? Poti adauga orice arome iti plac.

  7. Summer Time spune:

    foarte buni biscuitii cu bere si cascaval …cei mai buni de felul asta pe care i-am mancat pana acum! as avea si eu o intrebare…aluatul pt acesti biscuiti se poate pastra si la congelator …si daca da…pt cat timp? multumesc!

  8. Senni spune:

    Buna Laura.

    Tot pe urmele tale sunt… Am facut biscuitii azi-dimineata. I-am taiat cu o forma rotunda, i-am copt 20 de minute (sa incerce fiecare dupa cuptorul pe care il are, nu toate cuptoarele coc la fel). Au fost prietenii, am baut bere, am mancat biscuitii, nu mai ramane nimic… Acum asteptam pieptul de pui cu tarhon la slow-cooker… Dar cum l-am facut de multe ori deja, stiu ca rezultatul va fi excelent. Multumesc, Laura, retetele tale nu ne-au dezamagit niciodata! :))

  9. BDana spune:

    O merge aluatul rulat si apoi taiat felii din el ca la biscuitii cu cheddar? Ca daca ii intind eu, precis ies paralelipipedici. Dar compozitia suna tare bine.

    • lauralaurentiu spune:

      Dana draga, as zice ca ar merge si asa, numai sa prelungesti cu ceva timpul de coacere, ca sa devina rumeni si crocanti. Eu i-am intins destul de subtire si prima sarja, pe care am lasat-o 16 minute, mi se pare mai putin reusita decat a doua pe care i-am lasat 20. Ma refer la textura.

  10. BDana spune:

    O merge aluatul rulat si apoi taiat felii din el ca la biscuitii cu cheddar? Ca daca ii intind eu, precis ies paralelipipedici. Dar compozitia suna tare bine.

  11. BDana spune:

    O merge aluatul rulat si apoi taiat felii din el ca la biscuitii cu cheddar? Ca daca ii intind eu, precis ies paralelipipedici. Dar compozitia suna tare bine.

  12. BDana spune:

    O merge aluatul rulat si apoi taiat felii din el ca la biscuitii cu cheddar? Ca daca ii intind eu, precis ies paralelipipedici. Dar compozitia suna tare bine.

  13. Rocsy Ciobanu spune:

    Imi plac foarte mult si cred ca sunt si foarte buni!!

  14. Rocsy Ciobanu spune:

    Imi plac foarte mult si cred ca sunt si foarte buni!!

  15. Rocsy Ciobanu spune:

    Imi plac foarte mult si cred ca sunt si foarte buni!!

  16. Rocsy Ciobanu spune:

    Imi plac foarte mult si cred ca sunt si foarte buni!!

  17. mirabela spune:

    De cand ati postat prima poza am stat cu ochii pe site sa vad si reteta :). am plecat in bucatarie :*

  18. mirabela spune:

    De cand ati postat prima poza am stat cu ochii pe site sa vad si reteta :). am plecat in bucatarie :*