Cautare in site
x inchide
baton de ciocolata cu caramel 1

Baton de ciocolata cu caramel

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.01.2013
5
(10)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 10

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

37 comentarii la Baton de ciocolata cu caramel

  1. Denisa Cristea spune:

    Bună ziua, aş vrea să vă întreb dacă extractul de vanilie poate fi înlocuit şi cu esenţa de vanilie. Vă mulţumesc, o zi plăcută!

  2. wwwwwww spune:

    Eu nu inteleg cum se face biscuiti caramelu ie f.f clar

  3. adriana spune:

    e delicios am facut dar am mai pus si coaja de lamaie si a iesit ametitor de gustos

  4. torturi Mures spune:

    Arata demential! Neaparat trebuie sa incerc reteta…

    • lauralaurentiu spune:

      Iti doresc succes si te astept cu vesti bune :). Ar fi bine sa ai un termometru pentru a masura temperatura caramelului, ideal e la 113 grade Celsius.

  5. torturi Mures spune:

    Arata demential! Neaparat trebuie sa incerc reteta…

  6. mamicisicopilasi.ro spune:

    o sa le incerc,par foarte bune! poate cu asa retete cei mici nu vor mai cere doar batoane din comert!

  7. nina spune:

    Astazi am cumparat toate ingredientele in afara de amidon pentru reteta
    Baton De Ciocolata Cu Caramel ,
    mai precis spune-mi te rog cata faina sa pun in locul amidonului pt.aceasta reteta.

  8. nina spune:

    Am o intrebare…cu ce pot inlocui amidonul din porumb (gustin) ?

  9. ionutvraja spune:

    a fost superba

  10. Mariana spune:

    Buna…am incercat aceasta prajitura….dar crema de caramel mi s-a intarit…mi s-a facut foarte tare…desi am respectat toti pasii …nu stiu unde este problema…:(

  11. Vasile spune:

    Cind am citit reteta aceasta mi s-a facut foame.

  12. Roxana spune:

    Delicios arata! :)

  13. Roxana spune:

    Delicios arata! :)

  14. Roxana spune:

    Delicios arata! :)

  15. ralukka spune:

    Doamna caramelul nu se zaHARISESTE dupa sa zicem 2 zile?va pup

  16. miri spune:

    smantana pentru frisca paote fi inlocuita cu hulala?

    • lauralaurentiu spune:

      Hm… nu stiu ce sa zic. Nu as crede, hulala e mai degraba o suspensie de margarina care deja are zahar adaugat.

      • Mihaela Netea spune:

        Eu astazi am sa incerc cu o smantana mai grasa, nu am smantana de frisca din romania (eu fiind in germania) sper sa iasa, am emotii mari cu smantana :(

  17. Cristina spune:

    Arata minunat si delicios! O singura intrebare am: crema de caramel poate fi inlocuita cu cea obtinuta prin fierberea unei conserve de lapte condensat (precum in reteta biscuitilor cu susan)?