Cautare in site
x inchide
biscuiti caramel, reteta biscuiti cu zahar ars

Biscuiti cu caramel

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.12.2012
5
(10)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 10

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

32 comentarii la Biscuiti cu caramel

  1. Mirela spune:

    Daca biscuitii la care te gandeai cand ai facut reteta sunt speculoos (si eu sunt innebunita dupa ei) atunci sa stii ca trebuie sa pui un pic de scortisoara. Multumesc pt. pontul cu stampila. Eu o cumparasem de ceva dar nu eram sigura cum se foloseste:))

    • Nu, biscuiții la care mă gândeam nu sunt speculoos, deși îmi plac și aceia foarte mult. Eu primisem un biscuite la o cafea și avea un gust puternic de zahăr ars, pe acela am încercat să îl reproduc. Mă bucur că ți-am fost de folos.

  2. poina spune:

    Draga Laura, am incercat reteta asta si mi-au iesit niste biscuiti deliciosi, atat de deliciosi cum nu am crezut ca pot exista! De acum inainte cafeaua mea nu va mai fi la fel!!!! Multumesc!!!!

  3. Mihaela spune:

    Felicitari pentru reteta delicioasa. Sotul meu care este un perfectionist a declarat ca sunt perfecti… iti multumim din inima pentru impartasirea cu noi a minunatelor retete. Esti deosebita Laura!!!! Domnul sa te binecuvanteze!

    • Laura Laurentiu spune:

      Mihaela draga, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa te apuci de ei :). Cum spuneam, nu sunt foarte usor de facut, dar gustul si textura te fac sa uiti cat ai migalit la ei. :) Ma bucur tare mult ca au fost pe placul vostru si ca ai primit felicitari, sper sa incerci si alte retete!

  4. Ooo, Laura, pai de ce n-ai spus asa? Caramel si crema de lapte?!?!? Asta-i raiul!!!! Cu siguranta ii voi face si eu. Iubesc caramel si reteta ta de biscuiti este exact pe gustul meu. M-ai cucerit din nou. <3

    • lauralaurentiu spune:

      Stii, dupa ce i-am facut prima data, i-am repetat poate de cinci, sase ori, una dupa alta :)). Dupa aia, o vreme nu am mai avut lapte condensat sa-mi fac crema si am cam uitat de ei. Cand am vazut ciocolatosii tai mi-am amintit. Ma bucur mult ca iti plac, Diana, m-as bucura sa aud impresiile tale, daca o sa-i faci. :)

      2013/11/19 Disqus

  5. laptele condensat se fierbe in cutia inchisa? sau se desface? in primul caz, nu explodeaza? scuze de intrebari cam tampitele dar nu am facut niciodata. Am si eualuatul la rece, de-abia astept sa ii
    coc

    • lauralaurentiu spune:

      Nu se desface cutia, se fierbe in cutia metaliza inchisa. Sincer, prima data si eu mi-am pus aceleasi intrebari, dar practica a dovedit ca merge si nu se intampla nimic rau :).

      2013/2/27 Disqus

  6. Mari spune:

    O sa fac si eu biscuitii astia, poate chiar azi. Atentie insa la retetele cu miere…la temperaturi de peste 40 de grade devine toxica. Unde gasesc melasa? N-am folosit niciodata….

    • lauralaurentiu spune:

      Mari, toata, dar absolut toata mierea disponibila in supermarketuri e pasteurizata, incalzita la 80 de grade. Si nu moare nimeni. Cauta melasa la magazinele naturiste.

  7. Cecilia spune:

    Multumesc doamna Laura pentru raspunsuri! Sa aveti o zi excelenta!

  8. Cipiana spune:

    Biscuitii mi-au iesit super!! Insa crema, nu. Nu am gasit lapte la cutie metalica, am luat pe cel in amabalaj de carton. Insa dupa 2.5 ore de fiert, dupa idicatiile tale nu mi-a iesit. Am fost cam trista. Am incercat sa il ingros cu amidon, nici asa n-a vrut. Oricum, pana sa mai incerc altceva, prima tava era gata. Am sa caut lapte la cutie metalica, daca nici asa nu iese, asta e, meregem mai departe. Super retete pentru biscuiti. ravagii am facut cu ele1
    O zi excelenta!

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur ca iti plac biscuitii si ti-au reusit. Pentru crema caramel, trebuie neaparat lapte condensat indulcit in cutie metalica. Nu are cum sa iasa din lapte evaporat sau alte produse, care nu sunt ceea ce trebuie. Daca vei folosi ceea ce trebuie, nu are cum sa nu iasa, iese sigur.

      2012/12/17 Disqus

  9. I-am facut de doua ori deja si au trecut ca painea calda… Chiar merita incercati si cu crema de lapte, e cea mai buna crema caramel pe care am mancat-o. Multumesc pentru retete!

  10. Doina spune:

    Draga Laura. multumindu-ti pentru reteta, ma gindesc sa-ti diversifici stampilele, daca ai aceasta pasiune pentru biscuiti, mai ales ca acest site este in Romania :) http://www.homedeco.ro/produse/3-bucatarie/3-/27-accesorii-bucatarie/3731-stampila-pentru-fursecuri-i-love-you.html

  11. rodica spune:

    arata minunat si cred ca sint la fel de gustosi…pt. stampiluta cred ca este mai scump transportul pina aici decit stampila singura ( mai ca mi-ar placea si mie).Esti minunata ca si retetele care ni le oferi.

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur tare mult ca iti plac :). Sunt gustosi de tot. Cat despre stampila, transportul cred ca e tot cat ea insasi :). Am platit in jur de 100 de lei cu totul.

  12. Rocsy Ciobanu spune:

    Deliciosi sunt…

  13. claulya spune:

    Buna, reteta pare a fi delicioasa si as dori sa o incerc. Pt dulce de leche poate fi folosit si lapte condensat in tetrapak sau trebuie neaparat la cutie. Eu stau in Viena si aici nu am vazut lapte la doza de metal…

    • lauralaurentiu spune:

      In tetrapak nu merge sa-l fierbi, dar poti sa il scoti din cutie si sa-l fierbi la foc foarte mic, amestecand foarte des, pana cand se coloreaza in culoarea specifica si se ingroasa. Clar, dureaza ceva, de aceea in conserva e cel mai potrivit.