Cautare in site
x inchide
prajitura rapida cu nuca si caramel

Prajitura rapida cu nuca si caramel

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.01.2013
Rating
5
(30)
SARI LA RETETA
Rating
5
(30)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

36 comentarii la Prajitura rapida cu nuca si caramel

  1. Hornea dobocan Andrada spune:

    Se poate adăuga bezea în rețetă? Dacă da, când ar trebui pusa bezeaua la cuptor? Deodată cu umplutura de nuca?
    Mulțumesc!

  2. Paulo Ventura spune:

    super super delicioasă !!!

  3. Daniela Kidane spune:

    Ce altceva putem folosi în locul nucilor? Cu alune credeți ca este gustoasa?

    • Laura Laurentiu spune:

      Cu alune cred ca e magnifica :). Poti folosi orice fel de samburi, de nuca, de caju, alune, arahide, fistic… sau un amestec din toate astea. :)

  4. maria spune:

    Multumesc pentru clarificari. Voi incerca in weekend.

  5. Laura s spune:

    Buna , am incercat si e super la gust, dar am o problema cu aluatul care s-a lipit de hartia de copt. Stiti cumva de ce? Multumesc

  6. ioana spune:

    Vreau si eu sa o fac dar nu am amidon de porumb(nici nu stiu ce inseamna) se poate face fara sau se poate inlocui cu ceva ?

  7. alina spune:

    doamna Laura stiti cumva de ce mi-a iesit crusta amara?am gresit undeva?

    • lauralaurentiu spune:

      Hm, poate prea mult la cuptor? Sau prea mult pe foc, inainte de cuptor? Daca e amar caramelul e clar ca s-a ars.

      • alina spune:

        s-ar putea prea mult la cuptor,deoarece caramelul avea un gust super bun,doar crusta era amara.mai inceracam,asa invatam,nu?

  8. Forin spune:

    Superba prajitura. Nu costa nici prea muti bani prepararea ei.
    Despre gust nu mai vorbim… delicios

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur mult ca v-a placut. Asa e, absolut minunata, ieftina, poate s-o fac si un copil si e super buna la gust. Sa va fie de bine!

  9. nicoleta zlate spune:

    draga laura de vreo 3 zile ma chinui sa tin o dieta,mereu intervine cate ceva cum spre exemplu astazi ,musai trebuia sa vad cum mi a iesit improvizatia.mie imi place tare ce a iesit . am bagat negresa la cuptor vreo 20 min. si apoi am pus caramelul la care vreau sa ti spun ca am folosit ce aveam prin casa adica margarina si putin zahar vanilat.am taiat putin calduta si inca nu i crocant caramelul prea tare dar sunt semne ca se va mai intari.e super gustoasa .dupa ce am pus caramelul am mai lasat o vreo 20min. multumesc pentru reteta de toping caramel!

  10. nicoleta zlate spune:

    draga laura de vreo 3 zile ma chinui sa tin o dieta,mereu intervine cate ceva cum spre exemplu astazi ,musai trebuia sa vad cum mi a iesit improvizatia.mie imi place tare ce a iesit . am bagat negresa la cuptor vreo 20 min. si apoi am pus caramelul la care vreau sa ti spun ca am folosit ce aveam prin casa adica margarina si putin zahar vanilat.am taiat putin calduta si inca nu i crocant caramelul prea tare dar sunt semne ca se va mai intari.e super gustoasa .dupa ce am pus caramelul am mai lasat o vreo 20min. multumesc pentru reteta de toping caramel!

  11. nicoleta zlate spune:

    am sa incerc chiar acum sa pun acest minunat toping de caramel cu nuca pe o negresa sa vedem ce iese…..

    • lauralaurentiu spune:

      Nicoleta, toppingul e o nebunie, dar trebuie copt un pic la cuptor impreuna cu aluatul de baza, sunt chiar curioasa cum o sa il adaptezi, te astept cu impresii.

  12. aurelia spune:

    foarte modern- evident binevenit – blogul tau, dar caut si eu un subscribe si… probabil nu ma pricep,ca nu gasesc pe pagina, ce i drept eu nu agreez alte forme, adica facebook sau twiter, deci, draga laura, eu pot un subscribe aici la tine?

    aurelia

    • lauralaurentiu spune:

      Aurelia, aboneaza-te la fluxul de feed prin e-mail. In pozitia cea mai sus a coloanei din drepata sunt toate formele de abonare afisate sub titlul „stau in touch”. Pentru fluxul de feed dai click pe inconita portocalie cu cateva dungulite albe. Vei ajunge intr-o pagina unde, in drepata sus, poti selecta diverse servicii prin care sa te abonezi. Alege „primeste retete ca la mama prin email”, completezi cu adresa ta si vei incepe sa primesti o notificare de cate ori adaug un articol nou.

      • aurelia spune:

        s a marcat – mersi :)

      • maria spune:

        totusi eu nu inteleg cat unt este necesar la aceasta prajitura. Cat pentru crusta si cat pentru crema de caramel?

      • lauralaurentiu spune:

        Buna, Maria, am editat lista ingredientelor, sper ca acum e mai clar totul. :)

        2014-07-18 17:02 GMT+03:00 Disqus :