Prune uscate umplute cu brânză de burduf, învelite în mușchi crud-uscat, rețetă video. Aperitiv 100% românesc cu brânză, prune uscate …
Anghinare ”alla romana”, rețetă culinară cu imagini. Cum se gătește anghinarea. Anghinare, proprietăți și o rețetă tipic italiană, ”carciofi alla …
Fudulii de taur făcute pane, rețetă culinară. Fudulii – ce sunt și cum se gătesc? Rețetă rapidă de fudulii bovine. …
Salata Grecească, rețetă pas cu pas. Pe scurt, despre rețeta originală de salată grecească. Salata grecească sau ”Horiatiki salata”, cum …
Salată de dovlecei cu iaurt și usturoi, rețetă culinară. Cum se face o salată de dovlecei? Rețetă cu dovlecei, salată, cu …
Salată cu ton în stil ”Niçoise”, rețetă pas cu pas, pentru un prânz gustos, de vară Pe timp de vară, …
Crochete de cartofi umplute cu cașcaval, rețetă video. Cum se pot face crochete din resturile de piure de cartofi și …
Salată de vinete libaneză. Salata de vinete în stil arăbesc ”salatit el batinjan”. Rețetă de salată de vinete cu legume …
Clătite la cuptor cu brânză și mărar, rețetă pas cu pas de clătite aperitiv cu umplutură de brânză sărată, ceapă …
Arancini cu gorgonzola și sos de ardei copt Arancini sunt una din contribuțiile geniale ale bucătăriei italiene la gastronomia lumii. …
Vinete umplute cu brânză și usturoi, la cuptor, rețetă. Vinete umplute cu brânză feta, împănate cu usturoi, cu un gust …
Dovlecei la cuptor într-un înveliș crocant, fără ou și cu foarte puțin ulei. Dovlecei pane în crustă crocantă la cuptor …