Nicoleta Andreescu

Primele retete inscrise in concurs – BLOGGOSPODINA
Poate îți place și:
3 comentarii la Primele retete inscrise in concurs – BLOGGOSPODINA
-
Acuma ma vazut si eu comentariile. Eu n-am mancat niciodata cataif,desi am tot auzit ca s-ar gasi si fidea speciala. Chiar nu stiu cum arata cataiful original,am vazut reteta asta la Edith Francu si am avut si eu curajul sa o incerc. De la mic la mare, a fost pe gustul tuturor! O recomand cu mult drag…nu mie ca zilele astea am zis STOP la zahar!
-
Gata, m-am lamurit singura :-) Eu am mancat cataif doar facut cu fidea din aceea speciala pentru cataif, foarte, foarte fina si cu branza de vaci. Ea a folosit altceva, mai gros, si doar frisca, dar arata oricum foarte delicios, iar norisorul acela de frisca ii da o nota foarte eleganta. Mm, ce pofta imi e, nu e bine sa vizionez retete din astea la prima ora a diminetii.
-
Poza cu clatitele e tare frumoasa! Banuiesc ca si calitatea pozelor conteaza la punctat. Ultima poza, cea cu cataiful, e poza cu ingredientele, nu? Pentru ca nu arata terminat…
Lasă un răspuns