
Dragilor, revin cu ultimele noutati legate de concursul
Bloggospodina, un concurs dedicat bloggerilor pasionati de gastronomie.
Participarea numeroasa nu poate decat sa ma incante, se pare ca foarte multi dintre competitori erau in asteptarea unui concurs cu jurizare, in care sa nu conteze cat de multi prieteni ai, cat de cunoscut esti, cate voturi poti obtine prin diverse mijloace. In concursul
Bloggospodina nu conteaza decat valoarea retetelor inscrise in concurs, calitatea prezentarii si a redactarii, indiferent daca autorul retetelor nu are decat 2 postari pe blog si este la inceput de drum in blogosfera sau, dimpotriva, este un blogger deja cunoscut. Unul dintre scopurile acestui concurs este chiar acela de a face cunoscute bloguri nou create si de a crea interactiuni intre bloggerii cu experienta si „incepatori” in ale bloggingului, dar, dupa cum arata prestatiile lor, in niciun caz nu se poate spune ca ar fi novici si in bucatarie.
Situatia participarii
Pana acum s-au inscris 42 de concurenti care au trimis un numar de 61 de retete (unii dintre concurenti si-au completat participarea trimitand ambele retete). Toate retetele inscrise pot fi vizualizate pe
Pagina Concursului Bloggospodina.
Sunt in masura sa va dezvalui formula completa a juriului, si-au confirmat disponibilitatea de a munci cateva ceasuri bune si dorinta de fi cat mai obiectivi urmatorii jurati:
Cum se vor departaja concurentii?
Juratii vor acorda note de la 1 la 10 fiecarei retete inscrise, pentru fiecare criteriu in parte. Criteriile de departajare sunt:
1. Complexitatea retetei
2. Acuratetea prepararii
3. Prezentarea preparatului final
4. Fotografia
5. Redactarea retetei
Rezulta faptul ca o reteta poate obtine un maximum de punctaj de 50 de puncte, iar fericitul concurent care va obtine acest punctaj pentru ambele retete inscrise in concurs va totaliza un punctaj de 100 de puncte, noi toti il vom felicita si gratula, pupa si premiul expedia! :)
Sper ca este foarte clar pentru toata lumea si mai ales, cred ca sunteti cu totii incantati de calitatea juriului. Am invitat sa ma sprijine la jurizare oameni a caror obiectivitate este desupra oricaror discutii si insinuari. Astept in continuare retetele voastre, cele trimise in weekend vor intarzia putin sa apara pe pagina de concurs, dar nu va temeti, nu se vor pierde! Mult succes!
Lasă un răspuns