Cautare in site
x inchide

Castigatorului extragerii aniversare 20.000

Adaugata la de

Va multumesc din nou pentru devotamentul si admiratia voastra, pentru faptul ca am ajuns, iata, sa fim mai mult de 20.000 de prieteni in jurul blogului culinar lauralaurentiu.ro si pentru ca ati facut, prin prezenta voastra, ca acest blog sa conteze cu adevarat in blogosfera romaneasca. Asa cum v-am promis in urma cu mai bine de o saptamana, premiul pe care am decis sa il ofer prin tragere la sorti la aniversarea celor 20.000 de fani ai paginii noastre de facebook, Cuina Banateana, este o masina de inghetata identica celei pe care o am si eu. Se pare ca premiul a fost pe placul multor cititori, s-au strans un numar de 899 de comentarii valide la articolul prin care am lansat concursul. Acesti 899 de comentatori au fost centralizati intr-o lista pe care am publicat-o aici. Ei bine, dupa cum v-am spus deja, metoda de determinare a castigatorului este tragerea la sorti electronica, prin random.org.

Cum am procedat? Am introdus lista comentatorilor in list randomizer, o sa pun in ordine 3 print screen-uri cu lista, de la inceput, de la mijloc si de la sfarsit, pe care le puteti compara cu elementele listei complete publicate aici.Inceputul listei:elemente lista 1Lista la mijloc:elemente lista 2Finalul listei: elemente lista 3Toate aceste 900 de elemente au intrat in extragere. Apasand butonul „randomize”, programul a ordonat cele 900 de elemente intr-o alta ordine, incepand de la 1, care urma sa fie castigatorul, astfel fericitul posesor al masinii de inghetata a fost desemnat:extragere castigator pos 1

Felicitari Andrea Legrand, astept sa ma contactezi la emailul laura@lauralaurentiu.ro pentru a-mi comunica datele necesare expedierii premiului.

 

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 comentarii la Castigatorului extragerii aniversare 20.000

  1. Monik spune:

    Felicitări ! Spor la făcut înghețată ! :)

  2. Ioana-Sinziana Calin spune:

    Felicitari castigatoarei!

  3. micsa spune:

    felicitari.spor la inghetate.