Cautare in site
x inchide

Castigatorii concursului Mos Craciun vine cu daruri de la Pyramis

ADVERTORIAL
Adaugata la de
Iata ca se incheie azi o colaborare dintre cele mai reusite, aceea intre Pyramis, prin www.vasedegatit.ro si cele cinci bloguri gazda ale concursului Mos Craciun vine cu daruri de la Pyramis: bucatarmaniac.ro, reteteleluiradu.ro, edithskitchen.ro si cevabun.ro alaturi de lauralaurentiu.ro.
Am ajuns la momentul mult asteptat al desemnarii castigatorilor, care s-a realizat prin tragere la sorti folosind mecanismul de extragere random.org. S-au inregistrat un numar de 246 de comentarii, din care mecanismul a desemnat cele 3 numere castigatoare. Am dat numarul 1 celui mai vechi comentariu (primul postat) si numarul 246 celui mai recent comentariu (ultimul postat).
Nu stiu daca de Craciun, dar sper ca de Ajunul Anului Nou urmatoarele norocoase vor gati in oale noi:
 Premiul 1
…iar autoarea comentariului cu numarul 94 este Ana Calina Pavel :
„ANA-CALINA PAVEL – am ales (foarte greu, cand ai atatea optiuni grozave) produsul http://www.vasedegatit.ro/shop…, in care as gati DE TOATE … dar, in special,o ciorba de burta bestiala si sarmale, in varza dulce sau acra, cum numai la noi in Romania intalnesti. Doamne ajuta ! Am dat like pe numele Ana-Calina Pavel . e-mail: daria_pavel@yahoo.com.”

Premiul 2
iasmina pitiga
…iar autoarea comentariului cu numarul 30 s-a dovedit a fi domnisoara Iasmina Pitiga:
„Pitiga Cristiana Iasmina , am ales urmatorul produs : http://www.vasedegatit.ro/shop… in care mi-ar place sa gastesc o ciorba de peste , saramura cum ii zicem noi in olteniaAm dat like pe facebook cu numele Pitiga Iasmina  Mail: iasmina.pitiga@gmail.com”
Premiul 3 
laura frunza
…autoarea comentariului cu numarul 19 dovedindu-se nimeni alta decat Laura Frunza:
„Laura Frunza
Buna! Eu asta mi-as dori http://www.vasedegatit.ro/shop… O sa gatesc de Craciun un pui in crusta de sare si ar incapea perfect in aceasta tava. Plus ca ar incapea si pestele foarte bine. Adresa de email e idei_pentru_mamici_si_copii [arond] yahoo.com”
Felicitari din inima castigatoarelor, veti fi contactate de catre sponzorul concursului cat de curand pentru detalii legate de expeditia premiilor.
Pentru ceilalti concurenti: stati cu ochii pe celelelalte bloguri care au gazduit concursul, poate – poate!
Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *