Cautare in site
x inchide

Castigatorii concursului Bunatati pentru cei mici

Adaugata la de

Buna tuturor si in primul rand va rog sa le transmiteti copilasilor vostri la multi ani de Ziua Copilului si partea lauralaurentiu.ro, impreuna cu un apasat sarut virtual pe obrajori! Zece persoane vor fi premiate azi cu forme de prajituri, ca sa ii poata rasfata pe cei mici inca si mai mult decat pana acum. Sponsorul concursului, pentrucopt.ro, ofera 5 forme de kugelhupf din silicon si 5 tavi de muffins. Castigatorii au fost extrasi in urma comentariilor care s-au inregistrat la articolul prin care s-a lansat concursul.

S-au inregistrat un numar de 139 de comentarii, din care 120 au fost validate si au primit numar; am eliminat comentariile mele – prin care dadeam diverse lamuriri – apoi, nu au primit numar comentariile duble postate de aceeasi persoana – a fost numerotat doar unul din cele doua – si nici comentariile care nu respecta regulamentul.

Lista comentariilor, dintre care valide sunt cele cu numar, este disponibila aici si va ramane online timp de 10 zile de la publicarea rezultatelor.

Si acum, castigatorii, care au fost extrasi cu mecanismul de extragere electronica oferit de random.org, programand extragerea unui set de 5 numere de la 1 la 120:

1. 5 tavi de muffins merg catre autorilor comentariilor care au primit numerele (dati click pe poza de mai jos pentru marire):

numere castigatoare tavi muffins… si anume:

 • comentariul cu numarul 2: Monya (Monica Horoiu)
 • comentariul cu numarul 11: Valentina Buda
 • comentariul cu numarul 53: Mirela Rugina
 • comentariul cu numarul 94: Dana Török
 • comentariul cu numarul 108: Trinc Carmen

2. 5 forme din silicon de kugelhupf merg catre (click pe imaginea de mai jos pentru marire):numere castigatoare forma kugelhupf…si anume:

 • comentariul cu numarul 19: Mihaela Andrasescu Avram
 • comentariul cu numarul 40: Carla
 • comentariul cu numarul 67: Hreniuc Cesi
 • comentariul cu numarul 71: Ionela B
 • comentariul cu numarul 86: Felicia

Rog toti castigatorii desemnati sa ma contacteze in termen de maximum 3 zile prin email la adresa laura[at]lauralaurentiu.ro, pentru comunicarea datelor necesare expedierii premiilor. Castigatorul care nu ma va fi contactat pana pe 4 iunie, ora 20.00 isi va pierde premiul, acesta urmand sa fie redistribuit printr-o noua tragere la sorti. De expedierea premiilor se va ocupa sponsorul concursului, pentrucopt.ro.

Instagram @lauralaurentiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Castigatorii concursului Bunatati pentru cei mici

 1. Mihaela Avram spune:

  Astazi am primit si eu tava de silicon, multumesc mult de tot, abia astept sa ii fac inaugurarea.

 2. Tocmai am primit tava de briose :)  Multumesc frumos, o voi folosi cu mare placere !

 3. Speranta_micsa spune:

  Felicitari….sa le folositi cu placere.week.placut

 4. deliadediu spune:

  felicitari castigatorilor, sa le folositi cu spor