Cautare in site
x inchide
supa crema de dovleac cu branza si para reteta detaliata supa crema de dovleac cremoasa reteta laura laurentiu

Supă cremă de dovleac – rețetă simplă, detaliată

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 11.11.2009
Rating
5
(22)
SARI LA RETETA
Rating
5
(22)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Supă cremă de dovleac – rețetă simplă, detaliată

  1. Aura spune:

    Si eu fac de mult supa crema de dovleac… Dupa reteta clasica, cum e aceasta… Anul acesta am pus, ca asa s-a nimerit, dovleac copt felii la cuptor in supa crema si dupa le-am pasat cu blenderul…
    A fost o diferenta enorma la gust, nici nu ma asteptam la asa ceva!!! Sa incercati, poate vi se pare ca merita.
    Numai bine.

  2. Ionut Popa spune:

    Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult dovleacul in mancare. Am inceput cu clasica placinta cu dovleac, bineinteles, dar acum vreau sa incerc si feluri principale. Cum imi plac si supele creme cred ca stiu ce urmeaza :)

  3. Service GSM spune:

    perfecta pentru o zi de vara ca aceasta

  4. Ioana spune:

    Buna Laura,

    Mai intai multe felicitari pentru acest site. La cat mai multe retete 'banatene' ca tare bune sunt !!!

    Am o intrebare referitor la aceasta supa. Nu am mancat si nici n-am facut niciodata. Ce gust are ? Cu ce aduce ca si aroma ?
    Am si eu in casa un dovleac din care trebuie sa fac o bucatica piure pt bebele meu de 6 luni, iar din restul n-as face desert. Ma bate gandul pt o supa..dar…nu stiu la ce sa ma astept de la ea :)
    Multumesc.

  5. Laura spune:

    Am facut aseara pentru fata mea, cu dovleac ras din congelator. Are un aspect grozav, foarte cremos. Sper sa ii placa, o sa aflu abia azi, ca am terminat tarziu cu trebaluitul. Eu am folosit telemea in loc de gorgonzola sau cas.

  6. laura laurentiu spune:

    Exact. Eu l-as pune in congelator, ras. Poti sa faci cata supa vrei cu el, evident, fierbi mai putin decat daca ar fi taiat in cuburi, sau il adaugi catre sfarsitul fierberii, cand celelalte legume s-au inmuiat deja.

  7. Laura spune:

    Eu nu prea mananc dovleac asa simplu, sa fie gustul atat de pregnant, dar o sa fac pentru fetita mea si ii servesc cu crutoane.
    Elisa, de ce nu ai putea folosi si dovleacul ras la supa-crema, ca doar tot il pasezi la urma? Numai ca il fierbi mai putin.

  8. Elisa spune:

    Am un dovleac enorm.Daca-l incep apoi ce fac cu restul?De obicei il aruncam cand se strica tinut in frigider in pungi.Deaca-l rad si-lpun in congelator il pot folosi numai la strudel.Tu cum faci,Laura?
    Multumesc :)