Cautare in site
x inchide

Varza de bruxelles si conopida la cuptor (gratin)

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 24.10.2011
4.7
(9)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 9

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 2

14 comentarii la Varza de bruxelles si conopida la cuptor (gratin)

  1. susana spune:

    O reteta nemaipomenita. Foarte foarte buna. Eu am pus broccoli in loc de conopida (ca n-am avut). Senzationala, am mancat singura jumate de tava :))) Merci de reteta.

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur mult ca a iesit pe placul tau :). Sigur, reteta e versatila, poti inlocui cate una din legume sau poti chiar renunta la ea (de exemplu numai cu conopida sau broccoli sau numai cu verzisoare). Sa-ti fie de bine, te mai astept!

  2. mihaela spune:

    am incercat aceasta reteta !!! doar ce am terminat de papat :) foarte buna !
    aveam alta reteta pt aceasta varza de bruxelles dar vazand reteta aceasta m-am razgandit pe loc . a fst excelent ! bun , bun,bun !  :*
    p.s.: am personalizat putin reteta ta , in sensul ca nu am folosit conopida si fara nucsoara :)
     

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur mult, sa va fie de bine. Sigur ca da, poti face si fara conopida, daca doresti, poti inlocui concopida cu broccoli etc.

  3. Anonim spune:

    Felicitări draga Laura!
    Ingenioasă rețetă, – făloasă prezentare! …dar cu juma dă porție nu te saturi, și apoi vorba cântecului de pe la noi din Banat: 
    –” Ia Uitați-va Feciori măi – la Poale cu Mândre Flori!// 
    Dar degeaba vă uitați măi, – Dacă nu le și jucați…(fetele -se-nțelege, iar noi – rețetele!)
    p.s. n-am știut niciodată a cu-i e orignalul, dar frumos îl cânta vecina noastră Leonica(!)

  4. Marioara12 spune:

    voi incerca si eu acesta delicatesa

  5. Gina spune:

    Laura, de la o reteta la alta am observat si eu ca ai poze tot mai frumoase, sincere felicitari! De altfel, ti le vad mai toata ziua si pe foodgawker, felicitari inca o data :).
    P.S. nu-mi plac verzele alea mici (nici alea mari) si nici conopida, dar de dragul frumusetii gratinului tau as manca o portie :).

    • Anonim spune:

      Gina, iti multumesc, ma faci sa ma imbujorez. Inca mai am de invatat pana la poze asa cum imi doresc… dar ma straduiesc!

      In privinta acestui fel de mancare cu legume, sunt sigura ca nu ai regreta, daca l-ai incerca :).

  6. Geta spune:

    Foarte buna reteta, sunt convinsa ca are un gust delicios iar pozele… ahhh, pozele arata nemaipomenit! Sincere felicitari!

  7. Misha_me spune:

    Interesanta reteta….dar nu se spune „GHIATA” ci GHEATA, cu E.

    • Anonim spune:

      Tot ce se poate, Misha :). E felul meu de a pronunta cuvantul asta, nici nu mi-am pus problema ca ar putea fi gresit. Multzam!

  8. Claudia V spune:

    Arata de zile mari!

PUBLICITATE
PUBLICITATE