Cautare in site
x inchide

Fasole bătută cu ceapă călită – rețeta ca-n Banat, cu ulei de dovleac

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 05.04.2022
Rating
4.9
(111)
fasole batuta reteta fasole frecata reteta fasole facaluita reteta fasole sleita reteta
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(111)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Fasole bătută cu ceapă călită – rețeta ca-n Banat, cu ulei de dovleac

  1. SempreIo spune:

    baaaaaa ai scris o carte întreaga pentru.o rețetă simplă!!! plictisitor mai ești ….sau poate ai impresia că intră careva să citească 2 ore ca să gătească 25 de minute…ffffrfaaaa futui publicitata invazivă și site-urile astea de căcat!

    • Ignatie Floricel, eu nu am impresia, ci datele statistice care atestă faptul că intră, în medie, 1,5 milioane de oameni își fac timp să citească acest site, în fiecare lună. Nu știu ce ”cărți” citești tu, că eu încă nu am găsit nici măcar una de 305 cuvinte, cât are introducerea articolului. Și, apropo, mai bine plictisitor decât mârlan, mai bine să scriu mult decât să nu știu să scriu!
      Dacă nu erai atât de furibund, probabil remarcai butonul mare și albastru pe care scrie ”sari la rețetă”. L-am pus special pentru dislexici, cărora li se învârt literele în fața ochilor când dau de un text mai lung decât cel afișat pe cabina unde intră o singură persoană.

  2. Cris spune:

    Pune reteta fara povesti…incerc sa descifrez reteta si ma doare capul. Uitate pe alte site-uri si vezi cum pun altii retetele foarte sumar si la obiect.

    • Dragă Cris! Acest site este vizitat de 1,5-2 milioane de cititori, în fiecare lună, începând din 2009. Este unul dintre primele site-uri culinare în limba română iar acele ”alte site-uri”, spre care mă trimiți tu să învăț eu cum se face, cu certitudine s-au inspirat de pe aici, la un moment dat. Îmi pare rău că te doare capul. Trece cu niște ibuprofen dar și mai util ar fi să îți creezi o obișnuință de lectură. Articolul ăsta are 2000 de cuvinte, să fim serioși, nu e de parcă ai fi citit vreo saga!

      Tocmai pentru că sunt în branșă de șaisprezece ani trecuți, însă, m-am mai confruntat cu cititori asemenea ție. Pentru ei, am creat o facilitate anume, acel buton mare și albastru pe care scrie sari la rețetă. Dacă apeși pe el, ce crezi că se întâmplă? Exact, ești direcționat la lista de ingrediente și la pașii rețetei, dacă tot nu consideri că merit un minimum de respect să acorzi atenție asupra a ceea ce am de comunicat și te interesează numai și numai rețeta. Deloc surprinzător, dacă ai avea acea obișnuiță de lectură, de care ziceam mai sus, nu ai fi trecut prin articol ca brișca prin brânză și ai fi observat butonul ăla.

  3. Rodica spune:

    Mulțumesc! Delicioasă iese fasolea cu paprika dulce. In zona mea se face cu bulion/pastă de roșii. Mă bucur să încerc și altceva.

  4. Ferească spune:

    Bai frate LAsa ma dracu cu povestirile tale zi reteta si atat fereasca dz

    • Dragă Deea și Andreea, deși nu pot să pretind că aș fi alături de tine, că nu-s, totuși te înțeleg. Știu, lectura unui text de nici măcar 1000 de cuvinte este dificilă atunci când ești analfabet funcțional. Că ești, nu încerca s-o dregi că așa e, nu doar că n-ai reușit să scrii un pârlit de comentariu într-un mod inteligibil dar nici măcar n-ai înțeles mesajul simplu de pe butonul mare și albastru. Trei cuvinte, dar dacă nu cuplezi creierul cu retina, degeaba scrie acolo ”sari la rețetă”.

  5. Claudia Popescu spune:

    Am citit un roman ca sa fac o fasole batuta 😁 sunt convinsa ca iese fenomenal dar m-ati pierdut pe la mijlocul retetei.

  6. Alma spune:

    mama mea câtă vorbăraie aiurea!! trebuie sa citesc un roman pentru o rețetă?

    • Nu trebuie, persoanele care chiar înțeleg ceea ce citesc cu siguranță observă și butonul mare și albastru pe care scrie ”sari la rețetă”. Din păcate, în ultimii ani s-au înmulțit îngrijorător de mult cei care cunosc alfabetul dar nu înțeleg mesajul.

  7. Reclame!!! spune:

    Cate reclame ai,nici nu se poate citi reteta.

  8. Laurentiu spune:

    Daca folosesc fasole alba la conserva, care este gramajul pentru aceasta fasole?