Cautare in site
x inchide
cotlet de vitel umplut la gratar, reteta vitel la gratar

Antricot de vitel umplut, la gratar

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.05.2012
5
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 comentarii la Antricot de vitel umplut, la gratar

  1. Maria Constantin spune:

    Laura, multumesc in numele meu si al familiei mele compuse din sot, doi copii si soacra, cu toata solemnitatea cuvenita, pentru un asemenea regal. Am facut azi reteta si cu toate ca nu am avut un cotlet de vitel asa frumos ca al tau, ca sa nu mai vorbim de nava aia cosmica de gratar, am despicat pe lungime un muschiulet de vita, am indesat inauntru umplutura – delicioasa, nene, deliciooasa! – si am dat totul la cuptorul clasic din bucatarie. A iesit cea mai buna mancare din cate am gustat in viata mea, la niciun restaurant nu am fost rasfatata cu ceva atat de bun. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa mai faci, ca tare ne placi! Am speranta ca intr-o zi o sa se intample ceva, nu stiu ce, dar o sa se intample si unul din primele lucruri pe care o sa mi le achizitionez va fi gratarul ala smecher cu care ne-ai imbolnavit.

    • lauralaurentiu spune:

       Maria, ma bucur din suflet ca ai incercat aceasta reteta, ai dreptate, e un adevarat regal, si te felicit pt. ingeniozitatea de care ai dat dovada, preparand friptura la cuptor! Iti doresc sa se intample intamplarea aia :P care sa-ti permita achizitionarea unui asemenea gratar cat mai curand! Sa va fie de bine tie, sotului, celor doi copii si soacrei!

  2. lenuta spune:

    http://blabla -sfaturi utile – multumesc pentru sfaturi, sper ca nu a dat nimeni click ca sa-ti faca jocul, ai luat ban – LL

  3. Virgilutz spune:

    Mmmm …fragezit, inmiresmat, si suculent – imbie pe oricine la pofta pantecului pacatoos! 
    Asa faina scula de gratar napoleonian n-am, dar un protap din trei drugi forjati, tot improvizez io, ca tot la infrarosii se coace, ca-i vitel ori purcel, …numa la gard deja dau tarcoale niscaiva vecini, promit si bere, …gata, ca inghit in sec:))) 
    p.s. gratarul domniei tale, e pe flama albastra, sau pe mangan?

    • lauralaurentiu spune:

       Stimate cetitor, adevaru-i ca romanu’ e nascut poet, oriunde s-ar afla, asa ca nu ma indoiesc ca vei gasi solutia optima – din pdv tehnic – ca sa incropesti orice friptura ai pofti. :).

      Gratarul meu este pe gaz, cu posibilitatea de a-l folosi si cu acel carbune de lemn specific intr-o tava de fonta gaurita care se aseaza deasupra arzatoarelor. 

      Multumesc pentru alaturarea langa o atat de ilustra companie. :) Eu ma straduiesc… poate ca va creste si modestul meu show, cu timpul, ca merite cu adevarat comparatia.