Cautare in site
x inchide
reteta de prepelita la cuptor, prepelite cu unt reteta

Prepelite la cuptor cu unt aromat

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.12.2012
4.8
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 comentarii la Prepelite la cuptor cu unt aromat

  1. asadeci spune:

    E piure, în nici un caz pireu. Și cu folie la cuptor e coacere, și nu frigere. Mai documentați-vă înainte sa scrieți prostii.

    • Hai să citim întâi atent, abia apoi să comentăm, că altfel facem proști pe alții și s-ar putea să picăm noi: ”Se acopera tava cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptorul preincins la 200 de grade Celsius.  Prepelitele se gatesc acoperite aproximativ 30 de minute, apoi se indeparteaza folia si se frig in continuare inca 25-30 de minute, pana cand sunt frumos rumenite.” Se gătesc acoperite, deci, și se frig fără folie/capac, până se produce reacția Maillard fără de care nu avem nici culoare și nici gust. Să vă fie de bine, sper că v-a reușit rețeta.

  2. Catalin spune:

    Sunt si proapspete in supermarket acum, nu doar congelate! Sunt cate 4 pe caserola, undeva pana in 20 lei caserola si la Kaufland si la Carrefour si la Auchan. Cele congelate nu sunt atat de gustoase ca cele proaspete!

  3. […] gatite la cuptor, cu niste unt aromatizat cu rozmarin, usturoi, cimbru, lamaie… dupa reteta asta. Cu totul alta […]

  4. […] gatite la cuptor, cu niste unt aromatizat cu rozmarin, usturoi, cimbru, lamaie… dupa reteta asta. Cu totul alta […]

  5. Prepelitarie spune:

    Pentru oua si carne de prepelita puteti accesa site-ul prepelitarie.wordpress.com

  6. nouatigaraelectronica spune:

    Daca ma credeti pe cuvant ca eu pana sa citesc acest articol habar nu aveam ca prepelitele se mananca ? In momentul asta ma simt de parca am trait intr-o pestera sub o piatra :)))))))) Interesanta reteta. Weekendul viitor o sa o probez :)

    • lauralaurentiu spune:

      M-am amuzat citind comentariul. Si pentru mine a fost prima data, cu toate ca stiam despre prepelite ca sunt considerate delicatese. Nu doar ca este potrivita pentru consum carnea de prepelita, dar e si deosebit de valoroasa, benefica pentru ameliorarea diabetului, obezitatii, scaderea colestelorului, cure de detoxifiere etc. Mai multe informatii am gasit aici: http://www.prepelite.net/carne-prepelita.

  7. Vlad spune:

    Arata foarte bine, yummy , http…..ro/ te sustine !

    Editat de moderator. Motivul, publicitate neautorizata. Pentru publicitate pe acest site accesati butonul contact.

  8. Roxana spune:

    N-am incercat pana acum, dar tind sa cred ca sunt gustoase! :)

  9. valentina spune:

    Buna Laura,

    Totul arata foarte apetisant. As indrazni o intrebare: prietenul vostru vinde cumva prepelite in Timisoara? Multumesc

    • lauralaurentiu spune:

      Valentina, cred ca da, ca are cu sutele, nu cred ca le tine pentru consumul propriu :). Scrie-mi pe adresa de la contact, o sa-l intreb si vin cu un raspuns.

PUBLICITATE
PUBLICITATE