Cautare in site
x inchide
piept de pui la slow cooker in sos de smantana si tarhon reteta pas cu pas

Piept de pui cu smântană și tarhon gătit la slow cooker

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.01.2012
4.9
(16)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 16

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

29 comentarii la Piept de pui cu smântană și tarhon gătit la slow cooker

  1. Simona spune:

    Buna Laura, am incercat sa il achizitionez si eu de pe amazon.co.uk insa imi da o eroare si spune ca nu livreaza la adresa mea. Am mai citit diverse postari pe net cum ca amazon din UK nu livreaza in Romania (multe pachete ratacite de posta romana). Imi poti spune te rog cum ai reusit sa ti se livreze acasa? Tare imi doresc si eu unul si inca n-am gasit.

    • lauralaurentiu spune:

      Draga Simona, eu mi-am cumparat acest slowcooker prin comanda pe amazon. Am verificat acum 4-5 minute si este inca disponibil, se poate comanda si se livreaza in Romania (nu il vei primi prin posta, il aduce ceva curier). Cu tot cu taxele de expeditie va ajunge la tine acasa la 35,53 lire, deci sub 200 de lei. Va trebui sa-i schimbi stecherul, care nu se potriveste la prizele noastre romanesti. E un aparat super util, pe care il recomand calduros oricui. Pe langa slowcooker, pe de pe amazon.co.uk eu mi-am mai cumparat multe alte lucruri, care au ajuns la mine acasa in bune conditiuni cu toate, pornind de la electrocasnice diverse si pana la haine si carti. Trebuie sa-ti faci cont la ei si sa furnizezi o carte de credit valida. Mult succes!

  2. delicios!!!!!!!musai s-o incerc si eu!!!Multumesc!!!!Esti geniala!!!

  3. Mario_mario802002 spune:

     ORIBIL

    • Simina_holovatchi spune:

      Macar ai mancat asa ceva de spui asta?Incearca si o sa vezi ca este delicios..desigur nu pentru cei care prefera mancarurile fade.

    • geanina_prata spune:

      Daca nu stii sa apreciezi aromele si sa jonglezi cu gustul imaginatiei, atunci nu incerca retete noi. Incearca sa te rezumi la ceea ce stii tu ca este bun si nu mai fa astfel de aprecieri.

  4. Oana spune:

    Felicitari pentru retete! As dori sa incerc si aceasta reteta (din burek-ul cu branza sarata facut aseara mai sunt 2 bucati :)), insa nu am supa de pui.. Cum as putea sa o suplinesc? Multumesc,
    Oana

  5. Amelindakendellyn spune:

    Multumesc,cred ca este un adevarat deliciu,aceasta combinatie,multumesc mult de reteta.si iti doresc un paste fericit !

  6. Dana Ternovits Török spune:

    minunata reteta. Tarhonul este una din aromele mele preferate, si merge grozav de bine cu carnea de pui ! 

  7. Poppteo spune:

    Un adevarat regal, multumesc pt reteta

  8. Mirunaama spune:

    Buna Laura… intrebare. de unde ai achitionat acest SLAW COOKER?
     sunt interesata .. multumiri pt absolut tot ce ne oferi.. esti nemaipomenita!
     Cu stima Miruna.

  9. Simina_holovatchi spune:

    O idee super…delicioasa iar cu tarhon este de vis.Multumesc de idee!

  10. Aurelia Morar spune:

    Minunata, ca de obicei! Am facut reteta, dar in tigaia dry cooker. Am supravegheat-o (conform indicatiilor). A iesit grozava. Iar sosul…….delicios. Atat eu, cat si sotul meu am „lins” farfuria. Multumesc pentru ideile minunate!

  11. mariana scarlat spune:

    Imi place reteta asta!

  12. Anastasia spune:

    La noi la ceapa ciorii se zice 
    șnit, e faina reteta, eu sunt indragostita de tarhon :D e o iarba care-mi aminteste de copilarie, in Moldova este o apa dulce carbogazoasa care se numeste Tarhon era preferata mea cand eram copil, acum am trecut la apa plata de ceva ani :)) :D :-* !

    • Anonim spune:

      Pai „ceapa ciorii”, da, sa-i zic „chives” e cam pretentios ;))! Si eu beau tot apa plata si cand eram copila adoram apa carbogazoasa, dar nu Tarhon, ca n-aveam de unde, aveam aici o sursa locala, de la Buzias :).

      2012/1/28 Disqus

  13. Ana spune:

    Puiul cu smintina este minunat, te scoate mereu din incurcatura.  Am gasit relativ recent blogul tau, este extrem de util, ce am incercat pina acum a fost foarte gustos.  Cred ca si trecerea pe wordpress e binevenita, este mult mai usor de citit.
    Da-mi voie o precizare:  crockpot si slowcooker sint sinonime, iar in cazul asta marca este Rival, care face o gama larga de aparate casnice.

  14. Ersilia spune:

    Stii deja ,ca tot ce faci tu ,imi place si incerc! Mama mea folosea mereu tarhon,si acum si eu am pus in otet in frigi si-l folosesc din cand in cand ,mai ales la ciorbe! Pe duminica  vreau sa-incerc reteta dar in oala de inox ,normala, si fara vermut ca n-am…sper sa arate tot la fel ca si ata ,de bine ! si tot cu pireu de cartofi…hmmm ..abia astept !

  15. Ersilia spune:

    Felicitari pentru noul Look,imi place mult !

  16. Gianina_marcu spune:

    Si mie imi place pieptul de pui cu sos, gatit asa cred ca e foarte bun. Dar ce gust are tarhonul, nu am mancat niciodata? Daca il fac la tigaie iese la fel de bun?

    • Anonim spune:

      Draga Geanina, pieptul de pui a fost divin, ai dreptate. Tarhonul are un gust… hm, cam greu de descris… as zice parfumat, fin, proaspat… cam asta imi vine in minte. Nu imi place cu orice, dar in aceasta combinatie e splendid.

      Sigur ca va iesi bun si la tigaie dar va trebui supravegheat sa nu se evapore, adaugat din cand in cand cate putin lichidetc. E foarte important sa fie focul foarte mic, de cand cu slowcooker-ul am inteles cat de mult conteaza pentru fragezimea carnii.

  17. Andreiutza85 spune:

    Laura, mancarea ta arata foarte bine si am incredere ca e si gustoasa, de fapt imi imaginez. Intrebarea mea este cam ce altceva se poate gati in slowcooker? Ai mai facut ceva cu el?

    • Anonim spune:

      Draga Andreea, in slowcooker am fiert sunca, am pregatit piftia pentru sarbatori, am facut o tocanita de vita cu cartofi (o sa o postez si pe aia), rulouri de curcan si friptura de porc (ceafa, bucata intreaga). In general e grozav pentru carne, chiar si bucati mai ieftine le biruieste (vita, in special, oricat de batrana si de tare).