În această categorie veți găsi retete de mancare prezentate detaliat, sub formă de tutorial video sau cu imagini step by step. Sunt retete destinate felului principal al meselor de fiecare zi, servite in familie, dar si retete pentru ocaziile speciale, cum ar fi rețeta fripturii de Crăciun sau de Paști, felul principal pentru ziua de naștere a cuiva drag etc.
Categoria dedicata retetelor de mancare este cea mai cuprinzatoare de pe acest blog culinar. Este asa, in ideea de a oferi inspiratie cititorilor pentru mesele de fiecare zi. Plictiseala alimentara e la fel de nedorita ca orice fel de plictiseala si pentru a nu ne plictisi de reluarea acelorasi feluri, veti gasi multe idei in paginile acestei categorii. Deasemenea, vei gasi si retete de mancare elegante, unele inedite, pentru ocaziile in care vrei sa-ti rasfeti familia sau sa-ti uimesti oaspetii.
Retete de mancaruri diverse. Retete de fripturi, retete de tocanite. Retete de mancaruri cu carne. Retete de post. Retete de mancare cu legume. Retete de mancaruri romanesti. Retete de mancaruri italiene. Retete de mancaruri sarbesti. Retete de mancaruri unguresti. Retete din bucataria internationala. Reteta friptura de porc pentru Craciun. Reteta friptura de miel pentru Pasti.
Modul de prezentare al acestor retete, cu fotografii care ilustreaza fiecare pas al prepararii, ajuta chiar si incepatorii in bucatarie sa obtina rezultate foarte bune. Textele sunt, de asemenea, pline de detalii extrem de utile. Multe dintre retete contin inclusiv tutoriale video, pentru a usura inca si mai mult prepararea retetelor acasa, de catre cititori. Indicatiile contin timpul si temperatura de gatire, ingredientele sunt prezentate la gram.
Pulpe de pui cu gutui la tigaie – rețetă tradițională din Banat, aromată și gustoasă. Rețetă de mâncare cu gutui …
Piept de rata cu portocale reteta clasica, delicioasa si rapida. O reteta de piept de rata cu portocale, mod de …
Tocăniță de porc – rețetă tradițională cu poze pas cu pas. Ce bucăți de carne să alegem pentru o tocăniță …
Friptură înăbușită de porc – cu ceapă și muștar, rețetă ilustrată cu poze. Cum se pregătește o friptură înăbușită gustoasă? …
Mușchiuleț de porc umplut, copt în prapur – rețetă măcelărească tradițională. Mușchiuleț de porc umplut, preparat la cuptor, protejat de …
Gulaș de vițel cu găluște și cartofi – rețetă ungurească pas cu pas. Care sunt aromele obligatorii ale unui gulas …
Risotto cu ciuperci și piure de mazăre, rețetă simplă dar extrem de elegantă și savuroasă. Risotto cu piure de mazăre …
Chiftele de post din ciuperci și vinete coapte – rețetă cu poze, pas cu pas. Cum se fac niște delicioase …
Pieptul de rata este o bucatica fina, pe care orice gurmand o apreciaza cum se cuvine. Carnea pieptului de rata …
Limbă cu măsline și sos de roșii, rețetă culinară pas cu pas. Cum să pregătești o delicioasă mâncare de limbă …
Cum se pregătește limba înainte de a o include în preparate culinare. Limba de vită sau de porc, pregătirea obligatorie …
Pulled pork sandwich sau friptură de mâncat și fără brișcă, rețetă culinară pentru gurmanzii adevărați. Rețetă de sandviș cu pulled …