Cautare in site
x inchide
ciolan de porc cu bere la cuptor reteta pas cu pas

Ciolan de porc cu bere la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.02.2009
4.6
(37)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 37

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 comentarii la Ciolan de porc cu bere la cuptor

  1. felicia spune:

    E la cuptor asa ca sper sa iasa super pt ca il fac pt miine si am musafiri care vin de departe ca sa manince ciolanul meu afumat ! Mulțumesc pentru reteta !

  2. Mirabela spune:

    Arata super acest ciolan, asa ca maine o sa ii fac o surpriza sotului meu care acum 1 luna dintrun exces de pofta mi-a cumparat 2 ciolane de porc neafumate, iar eu mai aveam putin si dadeam cu ele dupa el pentru ca erau si neafumate si scumpe dar am inghitit in sec, am zambit si i-am explicat ca atunci nu am timp de preparat ciolane. :D Asa ca maine o sa aibe o surpriza :)

  3. Cristina Stan spune:

    Asta este una dintre primele retete ale tale pe care le’am incercat. A iesit minunata, acum cand ma uit la poza imi lasa gura apa, aducandu’mi aminte. Numai ca, desi am fiert mult ciolanul inainte, aveam impresi ca nu se patrunde suficient. Si pana la urma, l’am dezosat si l’am pus impreuna cu varza la cuptor (dupa ce am terminat de aruncat bere pe el si la mine pe gat :) )
    Ma intrebam care a fost problema lui…

  4. laura laurentiu spune:

    Sa va fie de bine, e minunat ciolanul preparat astfel dar… mai rarut care are la calorii… ca tot ce-i bun, de altfel :)) !

  5. Lale spune:

    Draga Laura,

    O reteta minunata tocmai am terminat de preparat aceasta bunatate,sotul meu o sa fie placut surprins ptr.ca am vrut sa fie o surpriza.Noi servim cartofi picanti cu varza acra.
    Multumesc inca o data.

  6. laura laurentiu spune:

    Daca ciolanul este sarat sau afumat, nu se mai pune nici un pic de sare. Daca nu, pui vreo lingurita buna, 1/2 de piper si chimen… incgeneral sarea si piperul sunt cam dupa gust.

  7. Lale spune:

    Poti sa imi spui ceva mai concret cita sare,piper si chimen se pune ..adica o lingurita?jumatate de lingurita?sau ceva masurabil…

    Cu respect Lale

  8. laura laurentiu spune:

    Exact! Chiar se topeste in gura si e aromat! Mmmmm!

  9. Anonymous spune:

    doamne ca imi lasa gura apa vazind ciolanul asta ,cred ca se topeste in gura

  10. Danelutza spune:

    Ce bine arata si ce gustos trebuie sa fie… Yamiii, ca-mi ploua in gura.
    In alta ordine de idei, te asteapta o leapsa pe blogul meu.

  11. laura laurentiu spune:

    Cu placere :) . Faza cea mai tare e ca dupa ce i-am simtit mirosul innebunitor timp de doua ore si mai bine, eu am mancat aproximativ 20 de grame de carnita (o felie 3/3 cm, transparenta), atat cat sa imi dau seama ca se topeste in gura si e minunat aromata, iar cu ditamai ciolanul s-a delectat sotul meu. Cu tot! Mai sa iti vina sa diortezi, nu? Asa de bine miroaseaaaa!

  12. Anonymous spune:

    Sa-l mananci cu ochi si ne mai intrebam dece luam proportii.Cnd va fi perioada postului am dori si astfel de retete,pana atunci multumim.